Lumene nylanserar sin CC kollektion

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lumen har valt att göra en nylansering på sin CC kollektion. CC som står för color correcting och som enkelt ska dämpa rodnad i huden på ett snällt sätt.

Lumene är ett märke jag håller väldigt kärt! Ända sedan jag tillsammans med min bästa vän för något år sedan fick arbeta för märket under P3 guld. Hon arbetade för lumene här på västkusten och jag fick då förfrågan att assistera under just P3 guld, det var häftigt. Första riktiga uppdraget inom makeup och sedan dess har jag haft märket kring ryggen.

Men ibland har de också gjort mig besviken, men generellt sätt så levererar de alltid bra produkter till otroligt förmånliga priser. Deras löspuder är en favorit för många och slåss ofta mot andra klassiker så som Laura merciers puder.

CC

Tillbaka till deras CC kollektion, den innehåller 6 olika produkter varav tre som ni kan se på bilden. De har uppdaterat formulan och dess förpackning inför våren 2020.

Jag har testat deras primer, concealer och puder. Sammanfattningsvis gillar jag detta släpp, deras CC produkter fungerar väldigt bra och deras color correcting penna är fantastisk. De jobbar med en lätt grön underton vilket neutraliserar rött och där också dämpar det röda i huden vid applicering.

Läs också:  3 tomma hårprodukter & 2 är från björk.

Deras pot-concealer som ni ser på bilden är inte min favorit, den känns rätt tjock och tung. Men täckningen är en lätt medium och jag skulle säga att den passar sig bättre på direkta röda områden och inte under ögat.

Deras puder är dock för mig ett av de bästa ute på marknaden just nu inom denna kategori. De levererar ständigt med deras puder produkter och detta är inget undantag. Dock har jag just nu inte några direkta problem med rodnad i huden och därför inte kan sätta just dämpandet av rödhet på test. Men pudret sätter min Foundation och den sitter på plats hela dagen.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa