Ny matt basnyhet från Lóreal med SPF18

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lóreal släpper en ny basnyhet som ska hålla din bas på plats i upp till 24h. Dessutom får du en produkt med SPF18 med på köpet. Men är den något att ha?

Jag älskar foundation, puder och primer. En bra bas är nästan allt för mig, och jag älskar att testa nytt. Efter min del i juryn till just årets bas har jag också blivit lite extra medveten. Medveten om vad jag gillar och vad som verkligen fungerar på mig. Jag har ju kombinations hy, blir fet i t-zon men också rätt torr på sina ställen. Kanske en rätt så besvärlig hy som både kan anpassa sig bra till nya produkter men är de fel, blir det väldigt fel.

Lóreal

Men vad kan gå fel med en Foundation? Åh så mycket. Här har vi ju en matt Foundation som kanske är bättre för dig som är normal-till oljig i hyn.

När Matilda fick höra om denna Foundation så sa hon direkt att den kommer nog inte funka för mig, jag var lite mer optimistisk. Matilda är dock torr i hyn och behöver inte alls mattas till på samma sätt som jag. Men min hy kan också reagera, jag vet inte om det är den stundande 30års krisen som satt sig på min hy och börjat reagera på diverse ingredienser eller om koncentreringen i vissa produkter ändrats.

Läs också:  Smokey bronze med Tarte Beach bae

Lóreal

Men här är senaste tillskottet från Lóreal, en matt Foundation som ger dig medium till full täckning. 

Den är inte alls matt-matt om man jämför med t.ex. Fenty Beauty där du nästan inte ens behöver sätta din Foundation. En lätt, nästan halvrinnig formula som lägger sig väldigt fint på huden.

Den känns inte tung och täpper inte till mina porer. Jag har testat att applicera både med svamp och med pensel, de skriver även att den går att applicera med fingrarna. Men för mig blir det överkurs, använder sällan fingrarna till min bas, men tippar på att det säkert också skulle gå. Har använt den under dagar på jobbet och en gång följde den på till gymmet för det ultimata testet. Höll sig fin tillsammans med puder och släppte endast lite kring näsan mot 10h sträcket.

En helt klar ny vardags favorit för mig, nyans 115 funkar perfekt för mig just nu men utbudet av nyanser är stort.

Rek.pris: 149kr

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa