N.C.P Micellar Water var en av finalisterna i min kategori

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är dags att prata om ännu en finalist i min kategori i Daisy Beauty Awards 2020. Årets rengöring. Här har vi ett micellärvatten som jag inte tidigare hade hört talas om!

N.C.P Micellar Water

Jag har ju tidigare skrivit om andra rengöringar som var med i min kategori. Dom inläggen hittar ni HÄR och HÄR.

N.C.P är ett märke jag inte hade hört talas om innan jag fick hem den här produkten. N.C.P Micellar water kommer i en liten flaska på 100 ml och kostar 155 kr. Den innehåller Clotholine som aktivt skyddar huden mot synliga ålderstecken. Den tar bort makeup runt ögon och i ansikte. N.C.P Micellar Water lovar ren och fräsch hud med lyster. 

N.C.P Micellar Water

Flaskan är mindre än vad jag är van vid när det gäller micellärvatten. Detta kan ju dock vara ett plus om man reser mycket med handbagage och behöver en flyg-vänlig size på sin rengöring.

N.C.P Micellar Water fick betyg 1 av mig, vilket är det lägsta betyget. Produkten i sig är inte dålig, men jag kände ingen wow-effekt när jag använde den. Den tar bort sminket helt okej, kan känna att det glider runt lite i ansiktet men till slut så. Anledningen till att den fick det lägsta betyget var helt enkelt att de andra rengöringarna presterade bättre, var i större storlek osv. Jag tror dessvärre inte att jag skulle köpa produkten igen då jag känner att 155 kr för denna lilla flaska är lite saftigt när det gäller just micellärvatten. Dessutom finns det rengöringar som funkar bättre och ger mig mer än den N.C.P Micellar Water.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa