Serum, mousse, kräm, peeling och spf är februaris favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är inte ofta det är den 29 februari, men månadens sista dag innebär ett favoritinlägg. Februari blev en månad när jag verkligen märkte vilka produkter jag saknade, både när jag var borta på semester och därefter hemma när resväskan försvann på hemvägen. Under ett dygn var jag utan mina vardagsfavoriter, men nu är väskan tillbaka.

 

Februaris favoriter.

 

En produkt jag oroade mig för att förlora var Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum. Min hud blir så lugnad och återfuktad av det, så jag är inte beredd att skiljas från det riktigt än. Superserumet är alltså en av mina favoriter från februari – jag var så lättad i går kväll när jag kunde använda det igen.

 

Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum.

 

Månadens bästa hårprodukt är utan tvekan REF Stockholm Fiber Mousse. Mina tunna hårstrån blir så mycket tjockare av denna trådiga mousse, som ändå inte känns kladdig. Jag förstår inte hur Fiber Mousse funkar, men bra är den.

 

REF Stockholm Fiber Mousse.

 

Jag tog inte med mig någon fotkräm under semestern, men som jag saknade Comfort Zone Specialist Foot Balm. Den gör verkligen skillnad – efter ett par användningar känns mina fötter som nya. Trots att krämen är så effektiv och långtidsverkande, känns den lätt på huden.

Läs också:  Här är de hetaste produkterna från månaden som gått

 

Comfort Zone Specialist Foot Balm.

 

En bra budgetupptäckt jag gjort i februari är Depend Cuticle peeling i kitet Kickstart Nagelvård. Man bara lägger lite av peelinggelen längs med nagelbandet på nageln, låter verka en minut och sedan tvättar man nageln med nagelborste. Både naglarna och nagelbanden blir jämna och fina. Skönt att slippa hålla på att peta ner nagelbanden med orangepinne!

 

Depend Kickstart Nagelvård.

 

Det är kanske lite knepigt att ha med en solskyddsprodukt som februarifavorit, men Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water SPF30 är verkligen bra. Förutom att den skyddar och återfuktar, är den väldigt smidig att använda. Sprayen kommer ut väldigt finfördelad, så man behöver inte smörja särskilt mycket. Det är nog första gången jag har klarat att få solskydd på ryggen på egen hand.

 

Vichy Idéal Soleil Hydrating Protective Water SPF 30.

 

Sedan finns det ett par produkter som hamnar i kategorin bubblare, nämligen ColorWow Dream Coat Supernatural Spray och Chanel Ombre Première Laque. ColorWOWs spray är revolutionerande när man använder den rätt, så om det fortsätter att regna i Malmö kommer jag att få mycket glädje av den. Sprayen lägger sig som ett skyddande lager runt hårstråna och hindrar håret från att påverkas av väta. Krämögonskuggan Chanel Ombre Première Laque har jag använt nästan dagligen sedan ett par veckor tillbaka och är så glad över att jag fick tillbaka den med resväskan igår. Jag tror inte att jag kommer att tröttna på den på länge.

 

Läs också:  Nuvarande makeup-rutin vid tidsbrist
Chanel Ombre Première Laque.

 

Det var verkligen många bra upptäckter som gjordes i februari – hoppas att mars kan leva upp till dem!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa