Lite naken hud, det måste vi också få se.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är inte ofta som vi får se naken hud, inte på nära håll i alla fall. Fick feeling häromdagen och fotade huden utan någon makeup. Min hud just nu är i väldigt bra kondition särskilt med tanke på vad som hände för några veckor sedan. 

För några veckor sedan så hade jag en rant på instagram storys om hur min hud hade totalkollapsat efter en rekommendation från en hudterapeut som jobbar med N.C.P.

Jag hade blivit rekommenderad att använda deras enzym peeling över natten ca 4 gånger i veckan. Rekommendationen på förpackningen är 10-15 minuter 2-3 gånger i veckan. 

Men i och med att hon va hudterapeut, hade varit med och utvecklat produkterna och stod där och tog en snabbtitt på min hud så valde jag att lyssna. 
Det blev kaos. Utslag och rodnad i hela ansiktet, trodde att jag triggat igång en underliggande rocacea. 

Orkidé på CoolDerma räddade mig. Vi hade sms kontakt i några dagar och jag skickade bilder och fick rekommenderat produkter som dom inte har i sin serie men som säljs på apotek och 5-6 dagar senare var min hud återställd. 

naken hud naken hud naken hud naken hud

Såhär ser min hud ut. Inga filter, ingen makeup. Helt naken hud.

Jag tror ärligt talat inte att min hud har varit i så bra skick som den är i nu typ någonsin. Har trots det ganska mycket pormaskar på näsan och lite rodnad här och där men vad gör de? Vi måste sluta försöka uppnå ett sminkat resultat utan smink. Eller… det är väl bra att ha en strävan men en sminkad hud kommer aldrig att se ut som en osminkad så därför är de viktigt att visa hur hud utan smink ser ut.

Läs också:  Mitt hår blev persikofärgat och jag är SÅ redo för vår!

Ett av mina steg i min rutin är serum och just nu använder jag Acasias nya serum som jag skrivit om men som även Linda skriver väldigt bra om här.

Vill också säga att jag inte ratar Enzyme Peelingen från N.C.P.

Jag skulle dock säga att använd den efter vad som står på förpackningen om inte ännu mer försiktigt. Rekommendationen som jag fick av henne var SÅ off men det betyder inte att produkten är dålig. Ska testa den om ett tag igen för ett bättre utlåtande. 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin

Blir ju jättenyfiken vilka produkter från apoteket som räddade din hud?

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x