Burgundy till gröna ögon får de verkligen att poppa

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Burgundy är en färg som får grönt att poppa exceptionellt bra. Därför rekommenderar jag ofta den färgen om en person vill få sina ögon att poppa lite extra och personen i fråga har gröna ögon. Det blir väldigt snyggt helt enkelt. Denna sminkningen bar jag i lördags och det va många som reagerade på att det var en väldigt fin sminkning. Tack!

Jag valde också att göra en form på ögat som kanske inte är standard när de kommer till mig. 
En form som jag kanske leker lite med hemma men sällan går ut i, det gick hem dock. Jag kände mig bekväm trots att jag inte trodde att jag skulle göra det. 

burgundy burgundy burgundy

Ett par fluffiga fransar och en väldigt enkel bas med enkla bryn resulterade i denna fantastiska look. 

Jag har jobbat med väldigt få färger här. Färgerna kommer ifrån en palett från Too Faced som heter Natural Lust. 
En palett med 30 skuggor och jag har använt totalt 3 stycken till denna looken. 

Jag grundade hela locket med en beige färg som heter All tied up. Därefter så satte jag formen på min skuggning med färgen Pinned down. Det är färgen som är Burgundy. Den färgen jobbade jag med sen också för att skugga med och lägga mer färg med. 
Sist men inte minst så använde jag färgen Take the cake för att sudda i ytterkant överallt. För att det inte skulle bli för fläckigt helt enkelt och för att få en snygg övergång. 

Läs också:  Burt's Bees Tinted lip balm är dom bra?

Jag använde också en Burgundy ögonpenna i vattenlinjen.

Tyvärr så vet jag inte var den är ifrån då all text är borta på den men Kiss New York har en eyeliner i samma färg som är riktigt fin. Tänk på att den inte ska vara för röd för då kan man nästan se sjuk ut. 

Brynen är gjorda med Depends NYA ögonbrynspenna som både är tunn och triangelformad. Den är helt otrolig. Sofie-Charlott har skrivit ett mer ingående inlägg om den här.

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Karinsbeautyroom

Superläcker sminkning

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x