En lyxlirare till blush från Natasha denona

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

En lyxlirare från Natasha Denona som sätter sig som en smäck på mina kinder. Ja det är nämligen deras blush som heter Matte peachy nude.

Natasha Denona är ett märke som osar lyx och inte bara när det kommer till prislappen. Hennes ögonskuggspaletter ligger kring 1000lappen men har snabbt blivit otroligt populära tack vare den fina formulan. Det är iallafall det jag hört och det lilla jag klämt på den på diverse pressvisningar. Än har ingen flyttat in hos mig, men det fick denna blush duo göra.

Natasha Denona Förpackningen känns lyxig i hårplast, med rosa och guldiga detaljer. Stilren men med en gnutta lyx.

Detta är Natasha Denona nr.09 Matte peachy nude, vilket passar mig perfekt som älskar blush åt det lite mer peachy hållet. En matt formula men som har ena delen som en lätt highlighter till kindbenen. Superfin kombo på huden och lämnar verkligen ett silkesmatt resultat som håller långt under dagen.

Natasha Denona

Det är inte alltid så lätt att få till swatches på bild, speciellt inte när det är såpass ljusa färger. Men nedanför ser ni hur de ser ut.

De har kommit i tio olika nyanser med både matta och skimmer. Även för den som gillar med rosa och glitter till den som gillar med guldiga toner. En perfekt duo att ha med sig när man reser, speciellt då den även har en stor spegel i locket och att den just känns så robust. Tror att den även klarar en duns i golvet, även om jag inte vågat testa.

Läs också:  Lastswab levererar vårens snackis!

Natasha Denona

Är det något jag fått nu så är det ju verkligen mersmak för Natasha Denonas produkter, och känner att det kliar i köpfingrarna efter en större ögonskuggspalett. Formulan är precis sådär lätt och mjuk som jag önskar och förpackningen gör sig ytterst snygg på mitt sminkbord. Kajsa har skrivit om deras skuggor här.

Rek.pris är 395kr /st

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa