Pedicare – Vårdande Nagel Och Fotolja

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Vårdande olja som råder bot på torra fötter

Pedicare marknadsförs som proffsens egen fotvårdsserie och är noggrant utformad för att det ska vara enkelt att lösa dina fötters problem. Jag har tidigare provat Pedicare Intensivt Vårdande Fotkräm 24h som jag tyckte mycket om. Därför kändes det spännande att testa ytterligare en produkt från företaget som är svenskt och också själva produktionen ligger i Sverige. Oljan kommer i en plastflaska a 25 ml med pipett vilket gör det lätt att dosera och fördela oljan. Den innehåller lugnande myrra och mjukgörande oljor såsom mandel, jojoba och sesam. Pedicare Nagel Och Fotolja kan användas på flera olika sätt vilket jag gillar. 

Jag som testat är 45 år gammal. Mina fötter har en hud som är åt det torrare hållet framförallt på hälarna och på undersidan av stortårna. Mina naglar och nagelband är också torra. Jag är lite av en periodare när det kommer till fotvård och är som mest idog sommartid för att på vintern mest smörja fötterna med bodylotion efter dusch. Nu blir det ändring på det för jag ser verkligen skillnad efter att ha använt Pedicare Nagel Och Fotolja några veckor och jag vet att så snart jag slutar använda produkten så kommer förfallet snabbt. 

Pedicare Nagel Och Fotolja kan, som jag skrev i inledningen användas på flera olika sätt. Den kan användas ensam som punktbehandling på naglar, nagelband och torra områden. Den kan också blandas i din fotkräm samt att den kan användas i fotbad. Jag har använt produkten som punktbehandling och blandad i fotkräm.

Under de veckor jag testat så har jag använt oljan cirka 4 gånger i veckan och övriga dagar har jag min vana trogen endast smörjt med bodylotion och jag är nöjd med resultatet. Efter att ha duschat på kvällen har jag droppat olja på naglar och nagelband och masserat in och jag har även droppat några droppar i min fotkräm från CCS. Det blir ganska kladdigt och det är därför jag valt att göra denna procedur på kvällen för att på morgonen vakna med mjuka, lena fötter. Härligt!

Information

RIKTPRIS: 179 kr

Mest lästa