Kvälls- och morgonrutin på resande fot

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag skriver detta på tåget mot Stockholm och Daisy Beauty Expo, som äger rum fredag-lördag. Förra året var det en fantastisk upplevelse, så mina förväntningar är högt ställda inför helgen.

Eftersom jag inte vill ha med mig alltför mycket packning, har jag försökt att packa smart – och använda reseförpackningar jag har hemma, förstås. Följande hudvård ska jag försöka klara mig med under vistelsen i Stockholm:

Kvällens hudvårdsrutin från resenecessären.

 

Skincity Essentials Pre-Cleansing Oil Stick. Detta stift ligger numera alltid i min resenecessär, för hemma använder jag olja som förstarengöring. Pre-Cleansing Oil Stick har jag dock använt en hel del under julledigheten och det är verkligen smidigt att ha med sig på resa. Visst, det är lite svårt att få bort – men med en urkramad tvättlapp och en bra andrarengöring är det inga problem.

Glossier Milky Jelly Cleanser. Här har vi andrarengöringen, Glossiers mjölkiga gelrengöring. Den fungerar även som makeupborttagning, så det hade gått att bara ha med denna och tvätta ansiktet två gånger. Man får i så fall kämpa lite med ögonmakeupen.

Révive Vitalité Energizing Hydration Mist. Jag klarar mig inte utan mist, så detta lilla prov av lyxmisten från Révive ska jag försöka att klara mig med. Om jag håller mig till två-tre användningar om dagen, ska det nog gå.

Läs också:  Fem favoritprodukter från månaden som gått

Klairs Supple Preparation Facial Toner. Det är faktiskt första gången jag testar denna hyllade och prisbelönta toner, som kom i Skincitys kalender. Hittills är min hud väldigt nöjd med den, men är den inte mer en lotion än en toner?

Bioeffect EGF Serum. Två droppar av EGF Serum räcker faktiskt nattetid – ingen annan hudvård behövs. Eftersom jag har en liten provflaska i resenecessären kommer jag väldigt lätt undan här!

Verso Eye Cream. Ögonkrämen från Verso kom också i en av kalendrarna. Jag använder den lilla tuben morgon och kväll, men har inte sett någon supereffekt ännu. Den känns i alla fall krämig och mjukgörande.

SkinCeuticals C E Ferulic. Ännu en kalendergåva är med på resan. Antioxidantserumet från SkinCeuticals fanns med även i förra julens kalender och jag imponerades av det då. Det passar bra även för en mycket känslig hud, och ska reparera och jämna ut hudtonen.

SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator. Jag har använt detta exklusiva fuktserum som dagkräm ett tag nu, så det fortsätter jag med under dagarna i Stockholm. Eftersom även serumet kom i en kalender, hade jag ingen aning om hur exklusivt det är. Kanske borde jag ha varit lite mer aktsam om de dyra dropparna – men är det Daisy Beauty Expo, så är det!

Läs också:  Hej då, favoritserum och lyxig handkräm - januaris empties

 

Morgonrutinen väntar i necessären.
0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sara

Jag tycker att det är många som brukar benämna Klairs toner mer som essence water och det är ju tjockare än toner

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa