Time-Filler Eyes har räddat mina torra ögonpartier!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Time-Filler Eyes är en ögonkräm jag spanat på länge. Nu har jag använt den i flera veckor och den har räddat mina torra ögonpartier.

Time-Filler Eyes

Minns ni att jag skrev ett inlägg Kiehl’s ögonkräm för ett tag sedan? Jag gillade den inte alls. Därför letade jag efter en som kunde rädda mina torra ögonpartier. Time-Filler Eyes did it!

Filorga är ett hudvårdsmärke som är känt för bra men väldigt dyra produkter. Denna ögonkräm är inget undantag. 575 kr för 15 ml produkt är ju rätt extremt om man frågar mig. Däremot är produkten väldigt dryg och a little goes a long way.

Detta är en kräm med sammetslen textur som lovar korrigering för ögonområdet. Den hjälper bland annat till att bekämpa rynkor. Det görs med hjälp av en trio med aktiva ingredienser – hyaluronsyra + tripeptid + aktiv ingrediens med peeling effekt.

Ett lyftande komplex kämpar mot slappa ögonlock och innehåller även en stimulerande matrikin som ger täta ögonfransar.

Time-Filler Eyes

Jag har som sagt använt den i flera flera veckor och den har gjort stor skillnad för mig. 

Ögonkrämen är väldigt aktiv och passar inte dig med känslig hud. Men för mig har den fungerat kanon! Jag har dels märkt att mina fransar blivit både fylligare och längre och inte fattat varför. Nu när jag läste om ögonkrämen såg jag att den lovar fylligare fransar. Stort plus! 

Mina torrfläckar jag hade är borta och hela ögonområdet känns riktigt bra. Jag lider inte av mörka ringar och har inga rynkor så där kan jag dessvärre inte uttala mig. Krämen är verkligen sammetslen och är väldigt dryg. Priset är högt och kan tänkas överdrivet för en ögonkräm på 15 ml. Men med tanke på hur dryg den är så kommer den räcka länge.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa