en väldoftande julklapp från the body shop

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

En väldoftande julklapp från the body shop hittade jag under granen. Gillar du också mjuka bodybutter med mild doft? Då kan Shea serien vara något för dig.

Jag är numera en total rockie när det kommer till The body shop och deras sortiment. Under mina glansdagar i tidiga 20års-åldern hade jag ett helt badrumsskåp med enbart deras produkter. Men som sagt numera är jag rätt så förvirrad när jag söker mig runt på deras hemsida. Matilda är dock ett proffs och försöker ofta guida mig.

body

Jag blev dock sugen på att testa deras Shea serie som verkade vara något för mig. Inte för blommigt och fruktigt, utan något mitt emellan.

Jag gillar både fruktiga och blommiga dofter men just på det som är riktigt hudnära gillar jag när det är en mer subtil doft. Shea serien är som du säkert misstänker en serie som är berikad med sheasmör. Det är en formula som trots sin rätt mastiga konsistens sjunker snabbt in i huden och som skall återfukta på djupet.

body

Så under min gran hamnade detta paket helt enkelt. Ett julset som innehåller en bodybutter, bodyscrub, handcream och schampoo/Balsam.

Dessa julkit betyder ju oftast att man dessutom får fullsize produkter till ett kalaspris. Jag lockas alltid av en bra prislapp och ett sånt här paket är perfekt att kika på när rean startat igång. Shea serien är också en fast serie i The body shops sortiment.

Läs också:  Höstens naglar blev likt en stjärnhimmel

body

Det vi kanske gillar lite extra med just the body shop är ju att de även är både crueltry free och att t.ex. sheasmöret i dessa produkter är community trade.

Finns det någon produkt som du har som favorit från detta märke? Sedan tidigare var Moringa min favorit bland deras bodybutter. Men jag minns en parfym som de hade för något år sedan som doftade sommar, attans att man aldrig minns namnet på gamla favoriter.

Detta giftset ligger på 595kr

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda

Min favoritdoft! Denna box låg under min gran också

Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x