Gröna sommarfötter med Urtekram

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vi kör danska Urtekram för hela slanten i uteduschen. Fast jag inte är så grön av mig känns det mycket bättre när det är organisk och har Eco cert det som rinner ut i trädgården. Nu har vi snart kommit genom Aloe Vera serien samt Coconut serien i både duschtvål, schampo och balsam. Sistnämnda Coconut är verkligen värt att spana in då det inte finns många produkter där ute med riktig naturlig kokosdoft. Jag kanske borde förklara varför vi har utedusch? Det är för att vi badar jacuzzi utomhus hela sommaren. För att slippa byta vatten och överdosera kemikalier i jacuzzin måste alla duscha både före och efter bad, speciellt utelekande smutsiga ungar.

urtekram

Nu har jag även fått gröna sommerfötter med Urtekram. En snabb omgång med fotfilen och på med Fotkräm Aloe Vera (59:- för 100 ml) som har en lätt kylande effekt. Jag som inte gillar fötter, inte ens mina egna spenderar inte mycket tid på att massera fötterna. Klarar du av det tycker jag absolut att du ska massera, eller få någon att hjälpa dig.

Har du riktigt torra, såra eller spruckna fötter kan du smörja in dem med Body Balm Shea butter, på med strumpor och god natt. Morgonen efter har du nya mjuka fötter, helt fantastisk.

Läs också:  Veckans recap #95 Vårmåsten

Body Balm Shea butter är en multiprodukt som kan användas på kroppen, fötterna, läpparna, nagelbanden och alla andra torra ställen. Denna har blivit en stor favorit hos mig, både för sin återfuktande egenskap men även den underbara doften av musk och ros. (199:- för 140 ml)

Produkterna från Urtekram har Eco cert och är organiska.

Har du testat något från Urtekram?

Urtekram finns matvaruaffärer och hälsokostbutiker.

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jennyjenny

Jag har deras handtvål med rosdoft. Ganska intetsägande. Jag gillar mest att den är ekologisk, billig och inte luktar örter som så många ekologiska annars gör för det gillar jag inte.

Felicia

Jag gillar verkligen deras body lotion i Aloe Vera-serien. Otroligt billig, och går snabbt in. En riktigt bra vardagsprodukt!

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x