Soap & Glory – Party Recovery Radiance-Boosting Mask

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mask som ska ge nytt liv åt slitet ansikten

Soap & Glory Party Recovery Radiance-Boosting Mask är en sheet mask som ska bringa nytt liv åt hud som ser trist och glåmig ut efter för mycket festande eller stressande. Jag som testat är en 41-årig småbarnsmamma - och som sådan i absolut behov av uppiggande hudvård. Det må så vara att jag inte festar lika frekvent som när jag var yngre, men jag sover inte heller. Min hudtyp är kombinerad, jag har en oljig t-zon och torra kinder. Jag har också stora porer främst på kinderna samt en del gamla acneärr. Jag har testat ett par produkter från Soap & Glory tidigare, men det var så länge sen att jag inte kommer ihåg vilka eller vad jag tyckte. Jag förknippar mest märket med fina och roliga förpackningar.

Det är också det första som slår mig med den här produkten – att den är så himla snygg! Det är inte viktigt egentligen, men snygga förpackningar gör mig glad och den här förpackningen gör mig jätteglad. 

Vad lovar då Soap & Glory Party Recovery Radiance-Boosting Mask för resultat? Enligt tillverkaren ska huden få lyster och se piggare ut efter användning. Ingredienserna som ska göra jobbet är bland annat extrakt från pion som sägs ha viss möjlighet att motverka pigmenteringar. Serumet innehåller också lugnande centella asiatica och Magnesium Ascorbyl Phosphate, ett vattenlösligt C-vitaminderivat. Tyvärr innehåller serumet också flera kända allergener såsom Geranium, Limonene och Linalool. 

Själva masken är ganska stor i passformen. Materialet känns ganska billigt och är inte helt följsamt. Den sitter ändå okej på ansiktet och är ganska lätt att lägga till rätta. Den är fullständigt indränkt i serum (29 g) och det finns en hel del kvar i påsen som man kan använda till att smörja in till exempel halsen med. 

Masken doftar grapefrukt från eteriska oljor. Doften känns fräsch och är inte alltför överväldigande. Masken ska verka i 15-20 minuter innan den tas av. Jag låter den sitta på i en kvart. När jag tar av den är ansiktet väldigt blött av serumet och jag får ägna en stund åt att klappa in det i huden. Och jovisst, huden ser både piggare ut och har mer lyster än innan. 

Soap & Glory Party Recovery Radiance-Boosting Mask kostar cirka 45 kronor. Den gjorde vad den sa att den skulle så på så vis är jag nöjd. Samtidigt tror jag inte att jag kommer köpa den igen på grund av mängden kända allergener som serumet innehåller.

Information

RIKTPRIS: 45 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Sheetmask
Hudtyp: Alla
Varumärke: Soap & Glory

Mest lästa