OPI x Hello Kitty, favoriten är tillbaka!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

OPI x Hello Kitty. OPI släpper sin julkollektion och i år är den ett samarbete med Hello Kitty. De två varumärkena har samarbetat tidigare och tagit fram en nyans som blev en storfavorit av kunderna. Let’s be Friends! Jag har testat den och några andra nyanser ur kollektionen. 

Ett oväntat julsamarbete måste jag ändå säga. Jag förväntar mig ändå rött, glitter, guld och allt dedär som hör julen till. Detta känns lite mer vårigt om jag ska vara ärlig. Men skit samma för färgerna är riktigt snygga. 

14 färger är de som släpps och det finns faktiskt någon röd nyans i kollektionen. 
OPI x Hello Kitty
OPI x Hello Kitty Let’s be Friends!

Denna färgen är en av de mest efterfrågade färgerna någonsin, folk har velat att den ska komma tillbaka så länge och nu när varumärkena släpper sin andra kollektion tillsammans så kommer favoriten tillbaka. Och jag måste hålla med alla där ute, färgen är perfekt. Den har en vit bas med en ljus ljus ljus rosa ton. 
Supersmickrande på naglarna. Den är faktiskt lite svår att få jämn på nageln men med ett bra topplack så är de fixat på 0 tid. 

OPI x Hello Kitty
Hello Pretty 

En djup lila färg som jag är så taggad på, mest för att mitt hår är lila.
Denna är mer lättmålad än den tidigare som hade en vit bas. 


Pile on the sprinkles 

Lila glittrigt lack, gissa om jag ska ha detta på nyår? Oh YES!!
Det är synd att de aldrig går att fånga glitter rättvist på bild men detta är så otroligt snyggt. Det är både små och och stora glitterkorn och det blandas med den perfekta blå/lila färgen. Jag är verkligen kär i detta lacket. 
Tänk detta till mitt lila svall?!

I kollektionen finns också fler rosa/röda nyanser men också fler blå nyanser. Och några fler glittriga varianter. 

Lacken kostar 222:- om man ska ha dom som heter Infinite Shine som jag har på bilderna.
Ska man ”bara” ha dom som heter Nail Lacquer så kostar dom 184:-

Det är ganska mycket i OPI’s lack vilket jag ser som de enda negativa med just lacken. Man hinner ju aldrig använda upp dom tyvärr.
Jag hade velat ha ett bra topplack i den storleken men färgade lack går bra i mindre förpackningar för mig. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa