Foreo UFO Sheet Masks är helt underbara

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag tänkte jag prata om Foreo UFO Sheet Masks. Jag pratade om Foreo UFO i mitt senaste inlägg som ni kan läsa HÄR.

Foreo UFO Sheet Masks

På bilden ser ni två olika sorter av Foreo UFO Sheet Masks. Youth Junkie och H2Overdose. Hur underbara låter inte dessa?

Dessa sheet masks köper man i en förpackning med 6 masker i varje. De allra flesta kostar 99 kr men det finns också några dyrare. Både Youth Junkie och H2Overdose kostar 199 kr.

Youth Junkie har en anti-age formula som även jobbar för att ge näring på djupet. Formulan är en högkoncentrerad blandning av aktiva ingredienser som förnyar och föryngrar huden. Den innehåller också antioxidanter från E-vitamin som skyddar huden från fria radikaler samt kollagen som som jämnar ut fina linjer och förbättrar hudens elasticitet. 

H2Overdose är fullproppad med hyaluronsyra som lugnar och ger fukt till torr hud. Även denna formula är en högkoncentrerad blandning av aktiva ingredienser. Ceramide 3 hjälper till att fylla på samt bibehålla hudens fuktnivå samtidigt som hyaluronsyra ger optimal återfuktning.

 

Foreo UFO Sheet Masks

Så här ser alltså maskerna ut. Sheet masks i miniatyrformat. Man öppnar helt enkelt ”påsen” (?) och drar ut den lilla lilla masken.

Snacka om att man får rejält med serum i dessa masker, som ni kan se på bilderna. Man tar av ringen ifrån sin UFO och lägger dit masken. Efter det trycker man dit den lilla ringen som helt enkelt håller arket på plats under användning. Sedan är det bara att köra på!

Foreo UFO Sheet Masks

Som jag också nämnde i mitt tidigare inlägg funkar inte min Ufo riktigt som den ska, men jag använder den ändå.

Däremot ska jag försöka ta reda på vad det är som inte vill fungera. Trots att den inte funkar med appen och jag därför inte kan få de autoprogrammerade programmet till specifika sheet masks så kör jag på ändå. Jag gillar dom verkligen!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa