På fest med Depend och Marcel Jehrlander och entrecote

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

I fredags var det fest! Marcel Jehrlander gör lösfransar i samarbete med Depend och det firade vi ordentligt!

I Marcels frans!

 

När det vankas influencerfest och jag höjer medelåldern med si sådär 30 år, drar jag på mig lackbyxorna och satsar på att ha snyggaste frisyren.

Jag lyckades även få med mig några andra tanter, men av de 60 gästerna var nästan alla tjugo år yngre än mig och de andra gammelgäddorna. Det hindrade mig inte från att dansa tills stället stängde. Möjligen kan det faktum att min 23-åriga kollega Karro beställde hot shots ha hjälpt mig att lyfta på röven och skaka åderbråcken i takt (för det mesta) med musiken.

Det allra bästa med kalaset var inte att det var så förbaskat roligt, även om det VAR förbaskat roligt, utan för att Depend bjöd på mat.

Det händer inte ofta på pressevent! Vi snackar charkbricka följt av entrecôte med tryffelmajonnäs. Jag, som går runt med salt och pommes frites-krydda i handväskan för att piffa till den mat som vanligtvis erbjuds på pressluncher, tappade hakan.

Sedan kan ju Marcel sina fransar också – vi snackar obscent långa, fluffiga och fina!

Han har satt ett pris på frans, inklusive liten limtub*, på 99 kr. Han stod dessutom för gästlistan och lyckades verkligen skapa en uppsluppen, vänskaplig och varm stämning.

Läs också:  NYHET! Depend Perfect Eye

Topp 2 av årets pressträffar, både vad gäller stämning, folk och mat!

 

*Jag tycker fransen är jättekul till fest, men använd ett annat lim! Jag har nu, efter två dagar, fortfarande inte lyckas tvätta bort de sista limresterna vid fransroten

Mimmi till vänster är influencer, damen till höger känner du kanske igen?

 

Mina fantastiska kollegor Veronica, 25, och Karro, 23, passade bättre in i klientelet än jag, om jag så säger.

 

Andra sidan av min fina håruppsättning! Du vet väl att håraccessoarer är trend?

 

Vill du veta mer om mina hårspännen så hittar du några av dem här!

In English: Good fun last Friday.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa