R+Co -Balloon Dry Volume Spray

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Volymsprej med wow-effekt

Jag som testar är 32 år och har blekt långt skandinaviskt hår. Jag är en flitig användare av olika varianter av textursprej och använder det mer eller mindre dagligen. Ofta i uppsatt hår för att behålla en viss stadga eller i utsläppt för volym.

R+Co Balloon Dry Volume Spray är ett torrt volymsprej som ska ge håret volym, textur och stadga utan att tynga ner eller göra håret matt och livlöst. Effekten ska vara länge och ha en lätt finish. För bästa volym sprejas R+Co Balloon Dry Volume Spray vid hårrötterna samt även ut i längderna för stadga. Den innehåller bland annat silica, polymererblandning, ringblomma och zeolit.

Min nuvarande hårrutin ser ut som så att jag tvättar med återfuktande schampo och balsam från Maria Nila ungefär var tredje dag. Efter tvätt applicerar jag i hårolja i längderna, volymmousse vid rötterna och sedan fönar jag det torrt med rundborste. Denna rutin gör jag oftast kvällstid, så därefter sätter jag upp håret i en lös knut på huvudet. Varje morgonen har jag stylat håret med R+Co Balloon Dry Volume Spray. Jag har sprejat produkten sektionsvis vid hårrötterna och även sprejat lätt i längderna för en viss textur.

Jag har varit väldigt nöjd med denna sprej. Den är lätt att kamma ut, ger lagom med textur och adderar verkligen volym!  I vanliga fall brukar jag använda Oribe Dry Texturing Spray men eftersom den svider lite mer i plånboken har den fått sitta på avbytarbänken tills mer festliga tillfällen. Till vardags är R+Co Balloon Dry Volume Spray en riktig vinnare!

Den funkar även fint att spreja över lockat hår för ökad hållbarhet. Dock får jag vara lite mer sparsam med produkten dag två och tre innan tvätt, annars riskerar håret att kännas lite väl strävt. 

Volymsprejen kommer i en lekfull sprejflaska på 176 ml.

Information

RIKTPRIS: 329 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: R+co
Övrigt: Vegansk

Mest lästa