Physicians Formula – Brightening Triple Rose Clay Mask

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lermask i stiftform som inte krackelerar

Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask marknadsförs som en lystergivande lermask som ska boosta hudens elasticitet. Det ska vara en lermask som inte torkar ut, inte krackelerar och omvandlas till ett fint skum när den sköljs av. Dessutom ska masken ge lyster, rengöra och lugna huden.

Jag som har testat Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask är 33 år gammal  har kombinerad hud – fet och något yttorr hud. Jag har testat produkten under fyra veckors tid.

Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask är förpackad som ett tjockt stift och man ska dra på det på huden, vilket känns lite kul och innovativt. Den ser faktiskt ut som ett blush stick snarare än en ansiktsmask. Den är rosa i färgen och luktar verkligen lermask, vilket inte är världens härligaste doft men det är ju vad det är. Formulan glider över huden och krackelerar inte som lermasker vanligtvis gör, vilket är sååå skönt. Jag avskyr att använda lermasker som krackelerar och rasar ner över kläder och badrumsgolv. Formulan omvandlas, precis som utlovats, till ett svagt skum när den sköljs av och lämnar huden len och med mer lyster. Jag upplever dock inte att huden känns så djuprengjord som efter en ”vanlig” lermask, men det beror nog främst på att den lite strama, uttorkade känslan uteblir – vilket jag bara uppskattar.

Jag gillar Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask, det är en rolig och bra produkt att använda och får pluspoäng för att den inte krackelerar. Den är också lätt att ha med sig, riskerar inte att läcka i väskan som en ansiktsmask på tub och har ett väldigt bra pris.

Innehåller 17 gram.

Information

RIKTPRIS: 139 kr

Mest lästa