Pixi levererar glittriga läppglans till nyår

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Pixi vet garanterat hur man levererar glitter. Det har vi allt fått smaka på tidigare, men att de nu också levererar läppglans gör mig extra glad!

Pixis serie ”pixi prettiest” har jag skrivit om innan. Det är en kollektion som är ett samarbete mellan märket och en hel rad olika influencers från hela världen. Dessa läppglans eller liptoppers är framtagna tillsammans med Chloe Monello.

Det ingår 3st väldigt skira, men samtidigt färgglada läppglans med mycket skimmer.

Ja vill du glittra lite extra till nyår så har du garanterat en läpprodukt som kan passa dig. Tillsammans med en riktigt glittrig skugga har du nästan slagit ut allt övrigt motstånd på festen. Jag är dock personligen ingen direkt läppglans tjej, utan föredra läppstift till vardags. Men jag har de senaste hittat favoriter b.la. från Isadora som är sådär perfekt utan att vara klibbig.

Denna från Pixi håller dock inte klibb-måttet för mig. Utan den är på gränsen till att bli både lite stabbig och för kletig. Men när den väl kommer på läppen så sitter den, och med hjälp av den speciella applikatorn (som jag verkligen gillar!) är läppglanset där det ska. Men jag hade nog använt den mer som en topper än ensam på läppen.

Läs också:  3 söta pandor från Tonymoly

Nyanserna är:

Jag har då vågat mig på den blå nyansen Sorbet, och visst ger den ett riktigt blått skimmer.

Något som nästan är svårt att få fångat med en halvkass kamera men de är där. Gillar man blått, så är detta verkligen en färg för dig.

På mig så blev nästan färgen bara helt fel, jag som är så ljus och kall i min hudton såg nästan sjuk ut. Som om att jag gått och dragit på mig en himla jobbig förkylning! Men jag kan dock tänka mig att till en spexig makeup eller en med djupare hudton kan den absolut passa bättre.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa