Favoritdofter från Lush doftsätter kroppssmörj

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Favoritdofter från Lush doftsätter body milks och lotions. Det är totalt elva olika kroppslotioner och milks som har lanserats.

Favoritdofter från Lush

Jag har testat Kerbside Violet som doftar av violblad, jasmin och rosenträ. Bland ingredienserna hittar vi mjukgörande kakaosmör och lugnande aloe vera. Flaskan innehåller 250 gram. 

Vad tycker jag då? 

Mjölken är ganska kraftigt doftsatt. Jag skulle inte använda parfym efter att jag smörja mig med den. Den återfuktar huden bra. Huden blir supermjuk. Det tar en liten stund för den att sjunka in i huden ordentligt. Inte så att jag känner mig kladdig efter att använt den. Men en liten ”hinna” av något lämnas kvar en stund. Vilket i och för sig kan vara skönt såhär års när man blir torrare än torrast. Tipset är att om det är någon doft som man gillar extra mycket från Lush så kanske den finns som body lotion nu. Jag skulle säga att om så är fallet så kan man passa på då de finns under en limiterad period. Och endast online. Skönt kroppssmörj men gå hellre på om doften är något man verkligen gillar. Men eftersom att de är baserade på favoritdofter så är det nog det som är tanken. Kul ändå för många gånger så hade jag önskat att favoritdofter jag har hade funnits som body lotion. De släpptes den 17 oktober. En flaska kostar 345 kr. 

Läs också:  Clinique Deep Comfort Body Oil

En liten uppdatering också. Jag har varit frånvarande från både bloggen och instagram en liten tid. Har uppdaterat lite på instagram men inte som vanligt. Som ni kanske gissat så har jag fått en liten bebis. I samband med att han föddes så fick jag HELLP-syndrom. Det är en allvarlig form av havandeskapsförgiftning som kommer efter att bebisen är född. Jag har varit inlagd på sjukhuset i nästan två veckor. Men nu hoppas jag att bara jag får vila lite så återgår jag till vanliga rutiner igen. Men med bebis såklart ♥

0 0 röster
Betyg på inlägget
8 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Grattis till bebisen! Och krya på dig!
Kram

Maria Ulrika

Stort grattis till bebisen. Kram.

Filipppa

Grattis till bebisen ! Krya på 🙂

Sara

Stort grattis till bebis ❤

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x