Denna kvällen slutade med att jag sover med smink.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Söndag igen, hur snabbt går inte tiden? Bara 9 veckor kvar till jul. Jag har haft fullt upp hela denna helgen, det blir ofta när man jobbar varannan helg.

Det viktigaste inför nästa vecka för mig var att ha fräscha nymålade naglar. Med totalt komprimerad tid innebär det att sminket inte tvättas av ikväll innan läggdags.

Kolla vad snyggt?! Lavendelfärgade naglar trots att det är höst, ja varför inte.

Detta är ett gammalt nagellack från Essie som inte verkar finnas längre men ack så fint det är. Med nymålade naglar är det helt omöjligt att tvätta ansiktet och få bort vattenfast mascara utan att förstöra dom. Jag vaknar säkert med lite plitor i ansiktet imorgon. Ville bara berätta att även om jag predikar om att man ska tvätta och smörja och sköta sig så himla väl så sover jag också med smink ibland. Livet handlar om prioriteringar och ikväll blev det helt enkelt nagellack.

Hoppas du haft en fantastisk vecka!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa