Depend – Peelingpenna

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Smidig peeling av naglar och nagelband i pennformat

Depend Peelingpenna är en keramisk peeling för naglarna som i ett lätt och behändigt format ska se till att naglarna alltid ser välpolerade och fina ut. Inga mer övervuxna nagelband eller döda hudceller alltså! Själva pennan är i vit plast och är smidig och greppvänlig, och har ett format som en tjockare penna. Spetsen innehåller en hylsa där man hittar den keramiska peelingen i rosa som också innehåller en återfuktande "oljesträng" i en vit nyans i mitten. Depend Peelingpenna innehåller inga animaliska produkter.

Depend Peelingpenna används med fördel med 1-2 veckors mellanrum för att hålla nagelband och naglar i schack! Efter försiktigt gnuggande vid nagelband ska man tvätta med nagelborste och ljummet/varmt vatten. Efteråt rekommenderas även en nagelolja för en mjuk och härlig känsla och finish. JAg som testar är 30 år, har normala naglar/nagelband. Jag har följt instruktionerna till punkt och pricka och tycker att denna peeling är underbart smidigt. Jag har hittills använt mig av en s k nagelbands-trimmer men har inte tyckt att denna är särskilt bra, det brukar ändå hända att man skadar nagelbanden och får ont.

Med Depend Peelingpenna går det fort och smidigt att hålla efter de oregerliga nagelbanden, och jag har funnit en ny favorit inom nagelvård. Efter första användandet märkte jag dock att den rosa delen av peelingen, den keramiska delen, dock blev lite sliten och naggad i kanterna, kanske lite för sliten med tanke på utgångspunkten. Oljesträngen återfuktar bra men på de mindre naglarna blir det lite svårare med fördelningen. 

Detta är trots allt dock en jättebra och smidig produkt för den som tröttnat på diverse nageltillbehör och söker något nytt och mer effektivt. Denna är super att ha med sig på språng och även för den som vill sätta igång med manikyren hemma men inte vet riktigt vart man ska börja. Nackdelen är att den blir rätt sliten ganska fort, men pennan känns ändå prisvärd och är mycket effektiv, och framförallt, det går fort och man riskerar inte att göra sig illa i nagelbanden. Det är en 2 i 1 produkt eftersom denna också kan användas som en nagelbandspusher.

Information

RIKTPRIS: 79 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Naglar: Nagelband
Varumärke: Depend

Mest lästa