Söndagsmaskar med Filorga Oxygen glow mask

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Dagen till ära (söndag) så ansiktsmaskar jag med Filorga Oxygen glow mask. Det är en expressmask som ska ge nytt liv till huden på 10 minuter.

Filorga Oxygen glow mask

Masken beskrivs som en återfuktande mask som dessutom ska syresätta huden och ge lyster. 

Tuben innehåller 75 ml och har ett vanligt snäpplock. Masken innehåller, precis som de andra produkterna jag testat i Oxygen glow serien, skimmer. Efter att jag sköljt av masken finns lite skimmer kvar på huden vilket ger ett fint glow till huden. På mig så sticker masken lite till en början, inte reaktions-sticker utan mer sånt stickande man kan få av en återfuktande mask om man är lite torr. Det försvinner efter en liten stund. Efter att jag tvättat av masken så är huden dessutom återfuktad, ser klar och fin ut. Den har en ganska stark doft vid applicering, den lägger sig snabbt men har man svårt för dofter kan det vara bra att känna till. 400 kr får man ge för en 75 ml tub av denna askungemask. Det är en sån där bra ”pick me up” mask då man vill se piggare ut snabbt.

Läs också:  Månadens recension - Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa