Apolosophy – Cover All Mix

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En concealer som lovar att vara mjuk formula men som testpersonen tycker är alldeles för svårarbetad

Cover All Mix från Apolsophy är en concealerpalett med tre concealer färger som kan användas var för sig samt blandas. Apolosophy har utvecklat produkten för känslig hy samt känsliga ögon och kan användas på alla hudtyper inklusive känslig och irriterad.

Jag som testar är 32 år och har en känslig blandhy, dels att jag stundtals får akne men även rödhet. Jag använder concealer vid behov och då främst i krämform då jag upplever att den är lättast att dels punktmarkera med men även för att fördela så att ingen skarp kant blir. Just concealers i det här formatet har jag använt med blandade resultat där den första bekantskapen var Make Up Store ikoniska Cover All Mix när trenden att alla skulle vara sin egen makeup artist slog till och jag blandade för glatta livet, sen har jag delvis gått över till att bara använda rena krämconcealers.

Det första jag märker med Apolsophy Cover All Mix är hur hård den är, jag testae med olika typer av borstar men upplever att den är svårt att jobba med. Väl på huden sitter den bra, men jag upplever att oavsett vilken pensel jag använt så ser jag märken i strukturen efter mina penslar. Dock återkommer jag till problemet att nyanserna måste mixas för att matcha min hudnyans och jag upplever att det är ett tröttande jobb att först behöva gå in med den första färgen för att därefter möta upp med nästa så att nyansen tillslut smälter in i huden. Jag har även prövat att använda den under foundation och där upplever jag att min foundation sitter lite bättre på huden där jag applicerat Cover all mix än på hud utan concealer.

Jag försöker som sagt bli sams med Apolsophy Cover All Mix men vi kommer aldrig överens och det enda positiva jag kan säga är att jag inte får någon reaktion av den. Det är det enda.

Innehåller 4 g.

Information

RIKTPRIS: 129 kr
Betyg: 1
Prisgrupp: Budget
Hudtyp: Alla
Makeup: Concealer
Varumärke: Apolosophy

Mest lästa