Fråga mig om vad du vill

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Behöver du hudvårdstips, undrar du om något du har läst i tidningen eller vill du veta mer om mina gulliga hundar?

Dags för AMA (Ask Me Anything), Q/A, speedquiz, slowquiz – vad du nu vill kalla det. Jag står till förfogande! I ett kommande nummer av tidningen Daisy Beauty svarar jag och Linnéa ”Arga tanten” Öst på dina skönhhetsfrågor.

För en tid sedan tog vi bilder till den artikeln. (En av dem är den fina bilden här.) I väntan på att du ska få höra våra kloka svar på dina lika kloka frågor, kan du ju slå dig lös och ställa några nya! Jag ska svara så gott jag kan. Jag har under alla år endast avstått från att svara på en enda fråga, så jag vågar påstå att du kan fråga vad du vill.

Helst svarar jag på frågor om skönhet och mitt jobb, men det går även bra att fråga om min adhd-diagnos, hundarna eller mina resor. Passa också på att be om personliga tips, om det är något du inte hittar i våra 5 500 recensioner.

I Daisy Beauty i höst svarar jag och Arga tanten på dina skönhetsfrågor. Fotot är taget till den artikeln. Foto: Emily Dahl/Arsenik fotografi

 

Om allt går som det ska sitter jag och en flaska halvbra SJ-vin på ett tåg i tre timmar imorgon och jag tänkte då försöka att svara på så många frågor som jag hinner med!

Fråga gärna frågor som jag kan ge ett hyfsat kort svar på, exempelvis ”vilket ögonkräm passar mig som är 25 år och har mörka ringar”, istället för allomfattande svepande frågor av typen ”Vilka är dina 100 favoritprodukter”. Det senare är säkert intressant men tar så sjukt lång tid att svara på!

Läs också:  Speedquiz om gluten, Isadora och största beautybesvikelsen

In English: Ask me a question and I’ll reply in a separate blog post this weekend.

0 0 röster
Betyg på inlägget
14 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Karolina

Hej, tack för bra läsning. 🙂 I senaste numret av DB på sedan 39 finns ett par blåa skor, var kommer de ifrån? Bästa hälsningar Karolina

Kristina

Bemöter folk dig annorlunda, sen du fick din ADHD-diagnos? Har själv bipolär 2, alla dessa välmenande råd (som man inte vill ha/behöver), många gånger ser människor bara det sjuka och inte det friska hos individen. Är det något du har upplevt?

Charlotte

Tack för en bra blogg!
Då ställer jag en hundfråga: tränar du något med vovvarna och i så fall vad?

Hur träffades du och Sam?

Har du (eller någon du känner) provat trådlyft? Positivt? Negativt?

Sherdil

Känner du till om håravfall kan vara en biverkning av retinol?

I höstas började jag nämligen använda retinol varannan kväll (två olika produkter, en lite starkare till pannan och en lite mildare till resten av ansiktet). Under hösten upplevde jag sedan att jag tappade mer hår än vanligt, och efter lite googlade bestämde jag mig i januari för att testa ett uppehåll med retinol. Sedan var jag hos frisören i förra veckan, som noterade att jag hade många hårstrån på utväxt över hela huvudet, som kanske vuxit i tre månader eller så.

Eyla

Hej, Tar du medicin för ADHD? Vad tycker du hjälper dig att bli mer koncentrerad? Jag undrar vilka strategier du har i din vardag och för att orka med ditt arbete? Själv blir jag trött redan innan jag hinner sluta mitt 8-16.30 jobb av allt fokuserade, och undrar vad du har för strategier och kanske tips för att orka med vardagen och det fantastiska jobb du utför 🙂 Vi är såklart alla olika men vissa nämnare så som nedsatt koncentrationsförmåga och hyperaktivitet är något som vi har i olika grad av. Sedan undrar jag även om du vet vad för… Läs mer »

Sara

Hej Kicki! Jag får också passa på att tacka för en välskriven, intressant och inspirerande tidning. Nu till min fråga, jag är 47 år och har solat en del men alltid varit noga med att smörja in mig med solskyddsfaktor och peela kroppen med måtta. Nu har jag upptäckt att jag fått små vita fläckar främst på smalbenen. Vad kan detta vara? Jag ser att mina äldre kompisar också har dessa små fläckar. Hur ska man tänka gällande dessa vita fläckar? Blir de fler om man peelar huden? Om man forfarande ska peela finns det någon peeling som är skonsammare… Läs mer »

Maria

Hej! Pormaskar, detta elände. Hur blir man av dessa? Tack för en fantastiskt bra tidning och blogg.

Anna

Ja! Det undrar jag också!

Britt-Marie

Då skulle jag vilja ha tips på en foundation som passar min torra 60+hy. Den skall helst inte ge ett för matt intryck, det tycker jag framhäver mina rynkor. Nej, fräsch med lite lyster.

Gunilla

1. Vet du någon ögonkräm eller något ögonserum som faktiskt lyfter ögonlocken – om än så lite? (Har hooded eyes).

2. Blogg-tekniskfråga till hen som sköter plattformen: I Feedly går det inte längre att läsa hela bloggtexterna – man måste gå till bloggens URL vilket är lite ”back to 2002” för oss som gillar en optimerad läsupplevelse. Har ni ändrat något tekniskt? Jag har märkt att när andra bloggar beter sig så här så hjälper det inte att ändra inställningarna i Feedly, annars hade jag testat det först.

Saran

Hej Kicki,

Först vill jag tacka för en bra blogg och grym tidning. Min fundering: jag har lätt för att bli svullen under ögonen; har du tips på någon bra och inte alltför dyr ögonkräm som funkar? Har testat de flesta dyrare varianter men det borde finnas någon som är lite mer prisvärd?

Trevlig helg,

Med vänlig hälsning, Sara

Filippa

Tack för en bra tidning och en favoritblogg ! Jag är en torris, över hela kroppen men hittar bara praktiska och bra Cetaphil som funkar för torra lår och sånt, finns det nåt ”roligare”? Tänker lite doft, kanske mer aktiv hudvård för kroppen?

Anna

Kul med frågestund! Jag undrar hur ni tänker när det kommer till att blanda märken. Hudterapeuter hävdar ju ofta att man inte ska blanda och framförallt inte syror, men samtidigt så ser man ju många blanda produkter och gå på olika behandlingar och det verkar ju gå bra. Hur tänker ni? Och kan man gå på ansiktsbehandlingar med peeling från ett märke och använda syror från ett annat i rutinen? Kanske lite svepande fråga men är nyfiken. Tack för en bra blogg!

Mona

Himla bra fråga!

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x