NUXE – Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Plus för härlig konsistens men minus för priset

Jag har testat NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel Cream. Varumärket är franskt och grundat av en apotekare och deras signum är växtbaserade, effektiva hudvårdsprodukter med en lyxig känsla. Jag har tidigare provat flera av Nuxes produkter och jag har alltid varit nöjd. Ofta har produkterna en härlig konsistens och en lyxig doft.  

Jag som provar är 32 år och har en fet hy, dock har jag en del torra partier här och var beroende på årstid. Jag har tidigare haft mycket akne, men numera är det mer pormaskar och större porer som besvärar mig. 

NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel Cream kommer i en ljusrosa tub som innehåller 40 ml. Ganska liten förpackning för 319 kronor kan jag tycka, men är det ett anrikt och franskt hudvårdsmärke vi pratar om så brukar det kosta. NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel Cream skall alltså vara en multi-korrigerande dagcream för att motverka tidiga ålderstecken. En helt perfekt produkt för mig som passerat 30.

Krämen har en ljuvlig och sammetslen konsistens men den luktar lite tant tycker jag. Dock väldigt svagt. Krämen skimrar lite och det känns härligt att smörja in huden med den. Jag tycker definitivt att huden får lyster, men inte matthet. Jag tycker inte att lyster och matthet går ihop och tyvärr ser min hud lite fet ut efter ett par timmar. 

Sammantaget ger jag NUXE Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel Cream en trea. Krämen får plus för en snygg förpackning, för den härliga konsistensen och för att den ger lyster men minus för priset och för att jag inte får matt utan fet hy. 

Information

RIKTPRIS: 319 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Dagkräm
Varumärke: Nuxe
Övrigt: Naturligt

Mest lästa