Tissue mask som ger ett härligt glow

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När det kommer till ansiktsmasker så är det lite av min favoritsak att göra när det kommer till skönhet. Jag gillar att testa nya masker, i alla diverse utformanden. Det finns masker som kan ligga på huden rätt länge och några är quick fix. Jag har återigen testat en tissue-mask, denna gången en tissue mask som ger ett härligt glow.

Masq+- Serum Masq+ Glow

Beskrivs i korta drag så här:

Denna masken ska ge din hud en fräsch lyster och innehåller ett aktivt serum som mättar huden med boostande och stärkande effekter från superbär, rosenvatten och en lyxig förnimelse av skumpa.  Håller huden återfuktad, förebygger åldrande och håller en frisk lyster. Lägg masken på rengjord hud i ca 20 min. Efteråt kan du massera in det serum som ligger kvar på huden, allternativt torka av försiktigt. 

Maskens storlek.

Jag tycker att masken har en helt ok storlek. Ansiktet får plats bra i masken. Som till synes på bilden så drar jag ut den lite vid munnen då jag lättast reagerar där vad gäller PD. 

På huden.

På huden så känns masken sval och behaglig. Ingen irritation har uppstått när jag använt denna. Det serum som masken innehåller är riklig och det blir gott om serum över när du tar bort masken. Jag älskar att ta min roller från  The Body Shop när jag använder en tissue-mask, då blir det ännu lyxigare känsla. 

Efteråt.

Huden kommer lämnas mer återfuktande och se mer frisk ut. Att det skulle ge något super glow kan jag inte se. Men att huden känns väldigt skön efteråt, ja det kan jag hålla med om. Jag tycker dessa masker är bra då dom ger mycket, men för väldigt lite pengar. Dessa masker från Masq+ är prisvärda och du kommer att få ett resultat. Det finns absolut andra masker som ger fina resultat, fast kostar lite mer. Jag är ju ett stort fan av Acasias masker, dom kostar lite mer, och ger lite mer resultat. Men det är väldigt bra att det finns valmöjligheter till alla beroende på vilken mask man vill ha. 

Tips.

Ett härligt tips är att lägga masken i kylen en liten stund innan du ska använda den. Kommer ge en ännu mer sval och skön känsla. Jag låter dock aldrig mina masker ligga allt för länge, ifall det skulle påverka innehållet. Ett härligt tips till är att ta det serum som blir kvar i förpackningen och klappa in över dekoltage och hals. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
maria

Hej har sett denna och ska nu testa den. Behöver mer fukt till huden. Ha en fin vecka.

Sofie-Charlotts palett

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x