Infaillible more than concealer dupe på Shape Tape?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Infaillible more than concealer dupe på Tartes Shape Tape? Det är vad jag har hört att man jämför den som/med.

Infaillible more than concealer dupe

Den beskrivs som en fulltäckande concealer för att täcka ojämnheter och mörka ringar. Men kan också användas som en foundation i hela ansiktet. 

Jag har tyvärr inte testat Shape Tape, måste nog vara den sista människan på jorden som inte testat den än. Så jag kan tyvärr inte jämföra de två. Infaillible more than concealer från Lórèal ger ett heltäckande resultat. Och täcker faktiskt mina mörka ringar väl. Lite produkt räcker oväntat långt. Tog ungefär lika mycket concealer som jag brukar under ögonen och det räckte nästan till hela ansiktet. Så första testningen fick bli som foundation, var ju tvungen att sprida ut den så det blev så lite ofrivilligt. Men den funkar bra som foundation också. Dock är det bara 11 ml i tuben så att köra den som foundation så kommer den ta slut fort. Tog betydligt mindre de andra gångerna och det funkar bra. Den sitter hela dagen, jag har kombinerad hud så blir lite oljig under dagen. Då kan den ha lagt sig lite i linjerna runt ögonen, jag brukar dutta lite med fingret så försvinner det mesta av det som lagt sig i linjerna. 

Läs också:  Glo Skin Beauty Mixed Metals Shadow Palette

Förpackningen är ganska stor för att vara en concealer och själva applikatorn är också ganska stor. Inget jag stör mig på men heller inget jag tar med för touch ups i väskan. Dock täcker den bra och sitter bra. Kostar 139 kr så från mig får den tummen upp. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
maria

Ja denna verkar bra. Jag behöver en täckande och krämig concealer. Ska kolla på den i morgon.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x