Nabla Cosmetics – Velvetine Lip Pencil Body Language

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lättapplicerad, heltäckande läppenna i snygga nyanser

Läppennor är något jag "alltid" använt i mitt snart 50-åriga liv; inte så mycket för att hålla läppstiftet på plats tidigare i livet, utan för att jag gillat att en bra läppenna sitter bättre än ett läppstift eftersom jag alltid varit dålig på att komma ihåg att fylla på läppstiftet trots att jag alltid tagit dagens stift med mig i fickan eller handväskan. Nu när jag, som sagt, börjar närma mig de 50 är läppennor ett "nödvändigt ont" för att läppstiftet inte ska flyta ut i de fina linjerna som spruckit fram runt munnen de dagar jag inte använder ett liptint som sitter som berget.

Nabla, som kallar sig själv för ett italienskt indie-märke som är veganskt i i stort sett alla produkter, utom i det fåtal som innehåller bivax, är en tämligen ny bekantskap för mig; men när jag testade deras liquid lipsticks nyligen var det kärlek vid första ögonkastet! De håller tämligen låga priser för att vara veganskt och cruelty-free, man kan handla direkt från deras hemsida, och de gör riktigt bra produkter  ja, ni förstår att jag är förälskad?!

Nabla Velvetine Lip Pencil finns i 5 nyanser som alla har sin motsvarighet i ett läppstift med samma namn som pennan, och jag har testat Body Language som är en mörkare nude-nyans med dragning åt en svag tegelröd/orange som ligger i en traditionell penna som man vässar med jämna mellanrum för att få fram en spets på. Och eftersom Nabla Velvetine Lip Pencil är tämligen mjuk så får man vässa den snudd på efter varannan användning om man, som jag, använder pennan på hela munnen istället för bara som en kontur-barriär mot läppstiftet. Till skillnad mot många läppennor är Nabla Velvetine Lip Pencil väldigt mjuk att applicera och glider nästan på som ett läppstift istället för att rista in en kontur som känns tatuerad, vilket gör att den är lätt att få exakt där man vill, och den är dessutom väldigt täckande redan från första penndraget, så man slipper gå efter och dutta i och fylla på där vanliga pennor missat. IsaDora Sculpting Lipliner är lite lika i konsistensen, men sitter bättre än Nabla Velvetine Lip Pencil även om båda säger sig vara vattenfasta, och det är just det som drar ner betyget från en fyra till en trea för Nabla. Ett stort plus är dock att Nabla Velvetine Lip Pencil inte är uttorkande och den håller gott för en kopp te eller kaffe om än inte en hel lunch.

Information

RIKTPRIS: 92 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Makeup: Läppenna
Varumärke: Nabla
Övrigt: Vegansk

Mest lästa