Wella Professionals – Color Recharge Conditioner

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lättanvänt färgat balsam som ger liten och fin effekt

Wella Professionals Color Recharge Conditioner är en serie som är utformad för att bibehålla och fräscha upp den ton du redan har i håret. Den kommer i två blonda nyanser, två bruna och två röda nyanser, samtliga färger erbjuds alltså i en kall och en varm nyans. Jag har testat den kalla, röda nyansen. Jag är 46 år och har axellångt hår, som jag tonat och färgat sedan högstadiet. Mitt hår är oftast åt det torrare hållet pga att jag färgar det då och då därför passar det att köra en balsamtoning mellan färgningarna. Wella Professionals Color Recharge Conditioner är en lättanvänd och lättapplicerad balsamtoning som du lätt får in i håret. Den är inte överdrivet pigmenterad, vilket bidrar till att den är lätt att hantera – den ger inga pigmentfläckar i panna och nacke och den fläckar inte heller duschdraperi eller handduk. 

Precis som alla andra Wella produkter jag använt doftar den proffisigt och frisörigt och själva balsamet är krämigt och fylligt. Jag applicerade Wella Professionals Color Recharge Conditioner i handdukstorrt hår och det var lätt att nå ut i toppar och slingor. Verkningstiden föreslås vara 3-5 minuter och jag hade i Wella Professionals - Color Recharge Conditioner i 3 minuter första gången jag använde den. Resultatet blev underbart doftande mjukt hår med en röd toning som drog mer åt det rödbruna hållet. Jag kan tänka mig att den varma röda nyansen drar mer åt kopparhållet. Jag tycker produkten var lätt att använda, jag uppskattar att man inte behöver plasthandskar och att den inte fläckar ner. Den ger inte supermycket effekt så detta är en produkt för dig som vill fräscha upp en redan hyfsad färg och tillföra glans, mjukhet och doft. Jag tycker den funkar perfekt som en touch-up, om du är mellan toningar/färgningar och frisörbesök och bara vill få upp det röda i håret. I mitt fall kan mitt hår ibland "slå" åt det brungröna håller och då behöver jag få in något rött som balanserar över det gröna. Då är Wella Color Recharge en perfekt räddare i duschen, lätt att använda, mild och fin, bra resultat trots torra toppar och produkten ger glansig finish. 

Är du ute efter en mer potent toning finns t.ex Grazette Colour Mask, som är mycket mer pigmenterad, näst intill en färgning, recension finns i Daisy Beauty - recensionsarkivet. 

Wella Professionals Color Recharge Conditioner kommer i plasttub om 200 ml och har snäpplock som sitter bra. 

Information

RIKTPRIS: 199 kr

Mest lästa