Vichy – Aqualia Thermal Serum

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Budgetserum som ger rikligt med fukt

Vichy Aqualia Thermal Serum är ett fuktserum från franska apoteksmärket Vichy. Serumet riktar sig till kvinnor mellan 20 och 60 år som har torr hud. Detta passar mig bra då jag har mycket torr hud för tillfället. Jag som testar är 30 år och använder serum regelbundet för att underhålla hyn lite extra, för att ge fukt och boost. Upplever att jag oftast inte klarar mig utan serum.

Vichy Aqualia Thermal Serum innehåller framförallt thermalskt källvatten från Vichy och sockermolekyler. Flaskan är elegant i glas och ger ett nätt intryck. Den går lätt ner i necessären och jag har använt detta serum under en utlandsresa.

Vid applicering klappar jag in serumet i ansiktet som jag upplever går mycket fort in- slurp! Efter applicering använder jag ansiktskräm och resultatet är en mycket återfuktad och lugn hud.

Jag är positivt överraskad av Vichy Aqualia Thermal Serum och kan tänka mig att köpa den igen. Ett minus, som är relevant i sammanhanget, är att produkten bara innehåller 30 ml, och tog slut snabbt. Trist! Den skulle ha behövts sålts i förpackning på 50 ml.

Information

RIKTPRIS: 239 kr

Mest lästa