Lashfood – Conditioning Drama Mascara

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mascara som inte ger längre fransar som den lovar

Lashfood utlovar kraftigare, fylligare och starkare ögonfransar med denna revolutionerande mascara tack vare Nano-Peptid Teknologi. LashFood Conditioning Drama Mascara ska ge volym och längd för ett dramatiskt slutresultat samtidigt som den ger näring djupt ner i rötterna på ögonfransarna. Allt för att förvandla sköra och spröda fransar till att bli friska och starka.

Den naturliga formulan bestående av Biotin och Arginine (naturliga aminosyror) och naturliga orientaliska växtextrakt bidrar till naturligt välmående ögonfransar.

Jag som testar är 33 år gammal och har många ögonfransar men inte så långa. Oftast så köper jag mascaror som utlovar längd och volym då jag tycker det blir finast på mina fransar. Lite för mycket arbete har lett till att jag känt mig stressad och även märkt att kvaliten på mina fransar blivit lite sämre. Så att testa en mascara som ska ge lite extra kärlek och ge starka fransar passar mig perfekt.

Lashfood Conditioning Drama Mascara innehåller 8 ml och är förpackad som 99 % av alla mascaror i en plasttub med en borste. Borsten är av det större och fluffigare slaget. Mascaran är lätt att applicera och även fast borsten är stor så får jag inga mascara fläckar runt om ögonen under appliceringen.

Mina fransar blir dock varken längre eller får mer volym efter appliceringen. Jag får nästan samma effekt som när jag färgar mina fransar. Däremot så sitter den bra under hela dagen och jag har inga svarta smulor på kinden när jag kommer hem. Effekten av starkare och friskare fransar märker jag inte heller så mycket av. Det jag märkte var att jag inte tappade fransar på samma sätt som innan. Om detta var på grund av Lashfood Conditioning Drama Mascara eller att det lugnade ner sig på jobbet vet jag inte.

Om du är ute efter längre fransar skulle jag rekommendera ett fransserum istället för denna. Om du vill ha en bra mascara som enbart ger färg och lite längd så finns det bättre budgetvarianter.

Information

RIKTPRIS: 295 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Känslig
Makeup: Mascara
Varumärke: Lashfood

Mest lästa