London januari 2019 med Trinny Woodall för Daisy Beauty Professional

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Till slut var det måndag i London och dags för en fullsmockad arbetsdag med Trinny Woodall.

Jag intervjuade och fotograf Emily Dahl fotograferade Trinny Woodall för ett kommande nummer av Daisy Beautys systertidning Daisy Beauty Professional. Det är en tidning som riktar sig till dem som jobbar i skönhetsbranschen. I den skriver vi om branschtrender och företagande, vi ger tips till den som har salong och vi tar upp aktuella frågor i kosmetikbranschen. Du som vill veta mer kan läsa här.

Det här var dagen när min antydan till förkylning visade sig vara en riktig förkylning.

Jag gjorde av med tre förpackningar pappersnäsdukar under intervjun. Jag gick på engelsk förkylningsmedicin. Jag är glad om det blir en text alls med tanke på att när bilderna var tagna återstod 20 minuter till intervjun, så där som det ofta blir för oss journalister. Det gäller att komma förberedd och inte vara rädd för att avbryta, om jag säger så, annars har du bara bilder och ingen text.

Måndagen var ingen höjdardag, helt enkelt.

Fina färger!

 

Skönhetsentreprenören Trinny.

 

Dagen avslutades med middag med min kollega Jane ”British Beauty Blogger” Cunningham.

Från den har jag inga bilder, däremot kan jag visa vad jag hade på mig: pyjamas. Ja, det är faktiskt en pyjamas, inte pyjamasinspirerade kläder. Inga konstigheter.

Läs också:  Veckans bästa skönhetsnyheter (vecka 20)
Pyjamas från Arket.

 

På tisdagen åkte vi hem och ärligt talat så är mina minnen från dagen inte jätteskarpa. Jag sov dåligt och alldeles för lite på natten. Förkylningen hade blivit värre och först på tisdagen fick jag tag på ännu starkare och bättre förkylningspiller. Jag kom hem i alla fall, och det är ju bra.

Det var överlag en fin London-resa, även om jag gärna hade sluppit min jävla förkylning.

In English: Worked all day, wore a pair of pyjamas to dinner.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa