Så gick det när jag testade Dyson Airwrap

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Dyson Airwrap har blivit en riktig snackis till hårstylingverktyg. Äntligen har jag testat den!

Ligger i jättefint etui, som ser ut som en gammal resekoffert.

 

Under locket finns en bas och flera huvuden: två borstar, två ”locktänger” och en fön. Pris: 4490 kr.

 

Jag har testat Dyson Airwrap Volume+ Shape. Där ingår ett fönmunstycke, två 30 tänger, en mjuk borste och en rund borste.

Dammsugarföretaget Dyson gör en jättebra hårfön, och nu även ett nytt, hajpat stylingverktyg som jobbar med cirkulerande luft för att skapa lockar. Säljbudskapet är att du ska kunna skapa lockar utan extrem värme, vilket ska vara bra eftersom värme sliter på håret.

Dyson Airwrap är verkligen något nytt för dig som vill skapa lockar, där cirkulerande luft ”rullar på” hårslingan på en ”tång” av sig själv. Det enda du behöver göra är att hålla hårslingan inom räckhåll från den cirkulerande luften.

Tängerna finns fiffigt nog med lockräfflor åt två olika håll så att du själv kan styra lockarnas riktning, exempelvis få hår på båda sidorna av huvudet att locka sig i riktning från ansiktet.

Men det räcker ju inte med att en produkt är nyskapande för att den ska slå igenom – den måste också vara bra.

Därför bjöd jag in min frisörväninna Bettan, tidigare Daisy Beauty-bloggare, för att proffstesta det när hajpade verktyget. Bettan har både erfarenhet och integritet, så jag litar på vad hon säger. Och det här är vad hon och jag gemensamt kom fram till.

Läs också:  Frisöreventet 2021 gick av stapeln i helgen

Testresultat Dyson Airwrap

 

Slutsats: Köp gärna Dysons fön. Du som vill ha hållbara lockar ska köpa ett annat stylingverktyg istället för Air Wrap.

Till vänster: lockar från annat märke. Till höger: Dysons betydligt rakare lockar.

 

In English: Impressed with Dyson, not impressed with the Air wrap.

0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg

Jag var grymt nyfiken på att testa den men kom fram till att priset var oförsvarbart för ett verktyg som med största sannolikhet aldrig skulle användas. Men var verkligen nyfiken på lockverktygen för såg enkelt och smidigt ut. Nu behöver jag inte gräma mig över min snålhet.

Julia

Min frisör använde den på mig. För honom gör det en otrolig skillnad. Hans beskrivning; han kan föna och locka samtidigt, alltså sparar tid och verktyg samt slitage på håret. Samt att han inte behöver belasta axlar och handleder eftersom luften gör jobbet. Jag var väldigt nöjd med resultatet! Fina ”naturliga” lockar. Men då även frisörgjorda. Jag vill köpa den själv men känner att den är lite för avancerad och dyr. Jag klarar med med det jag redan har till hand hemma. Får jag in extrapengar kommer jag fortfarande vilja köpa den. Det såg så enkelt ut! Men man ska… Läs mer »

Julia

Så skönt att höra att två proffs har så olika erfarenheter! Jag själv kan ju få ont i handlederna av att locka på mig själv så det lät så lockande när han sa så. Men bara för att det är lätt för honom så betyder ju inte det att jag kommer lyckas 😉
Vore även kul att höra hur det är för dig som ”privatperson” hur enkel vs svår den är att använda.

maria

Men vad? Inte klokt att den kostar så mycket och ändå inte är bra på att locka håret. Och en del bloggare höjer den till skyarna. Nä den är inte värd pengarna. Mvh Maria.

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x