Arga Tanten kollar julkalendrar 2018 #24

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

God morgon! Nu är det dags för sista luckorna, lådorna och minipaketen (och Yves Rocher-påsen). Hemmet är städar, håret tvättat och ansiktet maskat. Och jag är dessutom kaffedrucken, precis som det ska vara en måndag morgon. Grande Finale!

I dag, 24 december, gottar jag mig åt följande:

24 december

Yey – julafton är ju liksom examen för julkalenderar. Glossybox bjuckar på Hudas smaskiga ”Winter” highlighter-palett men jag svär, det är lika superduperfin i sommar. Inget för mig personligen, men ändå! Elevens lilla Foreo Luna Play är också en vill ha-sak (jag har alltid med mig lilla Play på resa). 

Skincity imponerar också med Klairs skönt gelkrämiga ansiktsmask – som att bjuda törstig hud på ett stort glas källvatten. Och The Body Shop: stort tack för ansiktsoljan från Oils of Life-serien: den är verkligen perfekt så här års. 

Läs också:  The Body Shop has gone bananas

Både Rituals och L’Occitane ger oss edp, där Rituals Oasis de Fleur (mandarin, magnolia, bambu) får pluspoäng för sprejfunktion. Terre de Lumiere doftar mer solvarmt (lavendel, honung, mandel). Båda är lätta att tycka om – lite som det säker ska vara i julkalendrar. 

Decléor-fuktkrämen är en lätt återfuktande kräm i tub, sådana som vi gärna slänger ner i träningsväskan eller resenecessären. Personligen står jag inte ut med tubens tonårsaktiga illustration men kan inte klaga på innehållet. 

Sist men inte minst: Volume Elixir Mascara från Yves Rocher, en nyhet i min mascara-arsenalYves Rocher Vertige (men skrattretande smal borste) är en evig favorit , så jag ser fram emot att om den här volymgivaren är i samma klass.

Der borde kännas lite tomt. MEN som tur är finns ännu ett paket att öppna: The Body Shop har inte glömt bort 25 december…

FYI
Jag öppnar följande kalendrar:
Decléor Adventskalender á 895 kr – värde 2470 kr.
Eleven Christmas Calendar á 1395 kr – värde 2900 kr.
Glossybox Limited Edition Adventskalender á 1299 kr – värde 4300 kr.
L’Occitane Magic Calendar Holiday á 999 kr – värde 1140 kr.
Rituals the Ritual of Advent Deluxe á 925 kr – värde 1450 kr.
Skincity the Skincare Calendar, á 1299 kr – värde 3800 kr.
The Body Shop 25 days of the  Enchanted Ultimate Advent calendar á 1195 kr – värde 3120 kr.
Yves Rocher á 699 kr /inte 799 som jag skrivit tidigare/ – värde 2112 kr.

 

Läs också:  The Ritual of Banyu Sommaren 2018
0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Önskar dig en God Jul!

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x