Skrubb för hårbotten något jag inte visste att jag behövde

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Skrubb för hårbotten är något jag tänkt på och tänkt att jag ska testa. Men har aldrig kommit till skott med den saken. Nu har jag testat Solu sea salt scrub cleanser från Davines.

Skrubb för hårbotten

Skrubben kommer i en fyrkantig plastburk med lock, som har ett gångjärn så det sitter inte helt löst. Skrubben verkar rengörande på håret samt skrubbar hårbotten så produkter och smuts försvinner. Skrubben innehåller både salt och socker. De röda kornen är jojoba.

Skrubb för hårbotten

Jag applicerar skrubben i blött hår och masserar upp ett lödder. Jag har inte direkt känslig hårbotten men så länge jag kan minnas har jag som en torr fläck. Där huden flagar ibland. Den här skrubben får bort det torra och hårbotten ser fin ut. Och herregud vad skönt det är att skrubba hårbotten. Lagom rivigt. Detta är verkligen en sån där produkt jag inte visste att jag behövde. Jag kommer inte vilja vara utan igen. Så följer jag upp med balsam. Jag tvättar ju håret två-tre gånger i veckan och använder skrubben en gång i veckan eller varannan vecka. Beroende på hur hårbotten känns.Det finns ju skrubbar för hårbotten från andra märken, detta är dock den första jag vet som fått såna hyllningar. En burk om 250 ml kostar ca 289 kr.

Läs också:  Lip butter från Sol de Janeiro återfuktar och ger lite glans
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa