Linda Hallberg Cosmetics

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Linda Hallberg Cosmetics, Infinity Deep palette. Igår slog jag slag i saken och skaffade mig det senaste i Lindas skapelse. Jag ville självklart ha den nya skimmerpaletten också, men den finns inte i butik här i Jönköping. Jag har den första Infinity paletten, penslarna, svampen, pennorna, samt de två första skimmerpaletterna. Jag gillar allt jag har från Lh Cosmetics. Vad tyckte jag då om den nya paletten?

Infinity Deep palette.

Paletten innehåller.

Denna palett är lika bra som den förra. Skuggorna blandar ut super snyggt på locket och går lätt att bygga upp i färg. Skuggan Fornax finns i den första Infinity paletten och finns även med i denna. Jag tycker det är bra och anser att alla paletter ska innehålla en svart skugga.

När du tar produkt på penseln så blir det yttepytte lite smul i paletten, knappt märkbart. Skuggorna är pigmenterade och lätta att arbeta upp i styrka och färg.

Jag köpte även

Jag var väldigt nyfiken på denna och ville testa den. Detta är som det andra Linda gör, en multiprodukt. Detta kan du ha som en primer innan din basmakeup, highlighter, på och över skuggor samt pennor. Du kan även lägga denna som ett läppglans eller över din läppmakeup.

Det är en genomskinlig gele som inte doftar något. Den är väldigt lätt och känns inte klibbig. Jag ville testa denna tillsammans med Lindas röda penna, Anger Mood.

Här har jag använt Crayon Anger Mood samt Infinity Galss. Enligt mig så är detta den enda läppenna du behöver när det kommer till den perfekta röda färgen.

Nu lagd utan Infinity Galss. Även om du bara lägger pennan så kommer läpparna aldrig upplevas torra.

Ögonmakeup.

Skuggorna jag använt mig av:
Umbra, Mars, Fornax, Quasar, Solar.

Ögonmakeup.

Skuggorna jag använt mig av: 
Umbra, Fornax samt Polar star.

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Madde

Åh, denna infinity palette är så fin! Skulle du säga att det går att använda den röda nyansen som rouge? Går det att använda polar star som highlighter även för de som är ljusa? Eller är den kanske för skimrig?

Sofie-Charlotts palett

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x