Panikinköp – så blev jag en sucker på Black Weekend

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När du glömmer viktiga sminkverktyg och ska på inflyttningsfest med tema får du lov att utnyttja Black Weekend-erbjudanden. Det är sen gammalt.

Egentligen hade jag tänkt strunta i allt vad Black Friday, Black Weekend och till och med Black Week heter. Men så åkte jag till Göteborg utan mina sminkborstar. Och eftersom jag skulle gå på inflyttningsfest med Vita Huset-tema och tänkte klä ut mig till Benazir Bhutto behövde jag kunna sminka mig fint. Så jag var tvungen  – TVUNGEN, I tell you  – att springa ner på sminkbutiken och köpa lite nödvändigheter för att skapa denna look:

Black weekend

Men innan jag berättar vad jag köpte måste jag förklara varför jag valde att gå som Benazir Bhutto. Det finns tre skäl:

  1. Jag vill ha anledningar att bära mina indiska kläder oftare. De är vackra och fina och jag vet inte när nästa släktbröllop blir.
  2. Benazir Bhutto var en av mina första feministiska förebilder – den första kvinnliga regeringschef i ett muslimskt land efter kolonialtiden.
  3. Jag hade tänkt gå som Claire Underwood men hon är så… blond. Det kändes bättre att klä ut mig till någon mer lik.

Jag i min enfald trodde alla kände till Bhutto. Men det gör de inte, visade det sig. Jag fick förklara flera gånger igår vem hon var. Så det var bra att jag valde att klä upp mig till min bruna idol, för nu fick fler personer reda på lite mer om henne.

Läs också:  En "läpphybrid" som ska få ditt läppstift att sitta på plats

Nåväl. Jag slog till på ett The Eye Kit från Linda Hallberg. Två av borstarna i kittet har jag redan, men de är så bra att det gör inget att jag har två. Dessutom köpte jag Infinity Filter setting powder för alla verkar älska den. Samt en glittrig blå flytande eyeliner från YSL. Det blev dyrt, men betydligt billigare än det hade varit om jag köpt grejerna en annan dag.

 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa