Jane Iredale – Lemongrass Love Hydration Spray

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Återfuktande sprej med stark doft

Lemongrass Love Hydration Spray från Jane Iredale som ska mjuköra, återfukta samt skydda huden med antioxidanter. Den ska dessutom reglera talgproduktionen och hjälpa till att minimera stora porer. Som bonusfunktion kan den också fixera mineralsmink och använda sprejen på sminkborsten för att intensifiera sminkeffekten Jag som testar har normal hy med tendens att gå åt det torrare hållet. Jag är 30+ och har lite stora porer på sina håll.

Vid första användandet av Jane Iredale Lemongrass Love Hydration Spray är det två saker som slår mig. Dels att det är en väldigt intensiv sprej och hård sprej. Alltså det faktiska sprutet är väldigt hårt, den gör sig absolut bäst när man håller den på ordentligt armslångt avstånd från ansiktet, annars blir det faktiskt blött.

Det andra jag slås av är den starka doften. Den doftar starkt av cintrongräs, den doftar inte nödvändigtvis gott men lite uppfriskande. Och det är precis så den här produkten gör sig bäst - för att friska upp ansiktet när man är lite trött. Jane Iredale Lemongrass Love Hydration Spray har varit med mig på flera flygresor (yes, handbaggasize med sina 90 ml i flaskan) och under långa arbetsdagar för att vakna till liv. Jag har också använd den på kvällarna som en avslutande del i min hudvårdsrutin för att verkligen få fukt.

Jag hade älskat den här produkten om doften varit lite mer diskret, den luktar inte illa bara för intensivt. Jane Iredale Lemongrass Love Hydration Spray återfuktar och ger en påtagligt mjuk effekt efteråt. Dessutom torkar den in snabbt i huden och jag har inte mörkt några irritationer oavsett om jag är med eller utan smink.

Jag har tyvärr inget mineralsmink att testa med utan har kört med vanlig foundation från Shisheido och produkterna verkar funka ihop. Jag märker dock inga minskade porer och jag hade önskat att den var lite mer dryg för en prislapp på nästan 300 kr.

Information

RIKTPRIS: 279 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Mist
Varumärke: Jane Iredale

Mest lästa