Alpha Fluid är den andra delen av AHA-syra duon från Yon-Ka

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Alpha Fluid används på dagen och gärna i kombination med den här och tillsammans ska de ge jämn, fin hud med långvarig lyster.

Alpha Fluid

Alpha Fluid kommer precis som dess kompis för natten, i en flaska i frostat glas. Försedd med en pump. Flaskan innehåller 50 ml. Under dagen ska den återfukta huden samtidigt som dess fruktsyror förnyar, ger en klar hud med massor av lyster. Man rekommenderar att använda duon som en kur under en månad.

Jag har använt de två tillsammans, även lite var för sig. Alpha Fluid känns otroligt lätt på huden, den ger en bra bas för smink. Den känns återfuktande och håller huden smidig under dagen. Jag gillar designen på flaskan, den är fin i badrumsskåpet. Jag upplever att duon funkar riktigt bra tillsammans. Alpha Peel är den av de två som gör mest för min hud. Att enbart använda Alpha Fluid ger mig inte supermycket. Det bästa är såklart att göra som de rekommenderar och använda de två som en kur tillsammans. Under tiden jag använt de två så har min hud blivit mjuk och len, hudytan har blivit jämnare och huden har fin lyster. Denna ständiga jakt efter lyster. En flaska kostar 808 kr.

Kort och gott. Toppen som duo och som kur under en månad. Perfekt för dig som är ute efter jämnare, återfuktad hud med lyster.

Läs också:  Sephora Mask Party The Big Night Out Survival Kit
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa