Inför julens make up eller perfekt för julstrumpan

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Julens presentaskar och kollektioner börjar synas i butikerna. Idag tänkte jag visa en palett som passar super till julens make up.

julens make up

Eyeshadow palette holiday edition från Kicks innehåller 15 ögonskuggor i varma och kalla nyanser. Paletten, som är gjord i hård papp har en stor spegel i locket. Den är tillräckligt stor för att man skulle kunna göra en hel make up. Samtidigt som paletten inte känns klumpig. Den har lite tyngd men ingen klumpighet.

julens make up

Paletten innehåller både matta och skimriga skuggor, några har en intensiv metallic finish.

julens make up

julens make up

Här har jag swatchat ett urval av skuggorna. Jag dras automatiskt till de varma nyanserna. De glider på jämnt och fint, de två till höger känns nästan krämiga när jag swatchade dom. Nyanserna har variation samtidigt som bas-nyanserna finns där. Vilket gör att man kan variera otroligt mycket och skapa vardags och fest looker. 349 kr för 15 skuggor tycker jag är prisvärt. Sålänge som nyanserna är såna man använder. Den enda som jag inte känner att jag kommer använda så mycket är den gröna. Men vem vet, kanske som e liten färgklick längs undre fransraden.

Läs också:  Testat Plantheque the vital wakeup toner
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa