Glittrande ögon och läppar med Artdeco Couture Season

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Artdeco Couture Season levererar glitter för både ögon och läppar, tänkta för jul och nyårsfesterna. De förvandlar din look till party i ett svep.

Artdeco Couture Season

Artdeco Couture Season innehåller liquid glitter eyeshadow. Som kommer i en fyrkantig tub med doefoot applikator, tänk läppglans. Nyanserna på bilden är Rose Gold och Purple Sky. Skuggorna har en geleformula som är vattenbaserad, torkar snabbt, har lång hållbarhet, ultrafina glitterpartiklar och pärlemorpigment skapar den lyxiga skimmer-effekten. Växtbaserad fytosqualan verkar återfuktande och närande. En tub innehåller 5 ml och kostar ca 178 kr.

Artdeco Couture Season

Liquid lip pigments är ett flytande läppglans med mycket pigment, täckningen är hög, de har både pär och glitterpartiklar och metallisk finish. Vitamin E och aloe vera vårdar läpparna. De ska dessutom vara long wear. Nyanserna på bilden heter Galactic love och Rosy Starlight. En tub innehåller 2 ml och kostar ca 178 kr.

Artdeco Couture Season

Alltså kan vi inte bara ta en stund och beundra? Så. Himla. Fina. Den inre skatan kurrar. Det var svårt att fånga glittret på bild, som vanligt. Men tro mig, de är riktigt fina.

Artdeco Couture Season

Här har jag Rosy Starlight på läpparna.

Artdeco Couture Season

Här ser ni Galactic Love på. Jag trodde att jag skulle gilla Rosy Starlight bättre men det vette fasen alltså, Galactic Love var riktigt snygg på. Jag var beredd på att de skulle kännas torra på läpparna men de var riktigt behagliga. Glittren känns knappt. De var behagliga på. Värt att nämna är att GL stainar läpparna lite.

Läs också:  Lördagsgodis från Nabla i form av halloween-trio för läpparna

Förstå hur lätt det kommer vara att gå från day time look till party med dessa i väskan? Bara att slänga på glitterskugga på ögonen och dra på någon av läppnyanserna. Klart. Här kan ni läsa vad Hilde tycker om kollektionen.

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
maria

Hej du har jättesnyggt nagellack. Vilket märke och färg. Mvh Maria. Tack.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x