Halloween 3- Fetsmink och knivskarpa linjer.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Halloween 3- Fetsmink och knivskarpa linjer kommer innehålla 2 stycken olika makeuper. 
Jag kommer visa en som är steg för steg. Kommer även visa en makeup som är enkel, diskret och går snabbt att göra. 

Halloween-1, Fetsmink.

Steg 1.

 

Här har min vän karl-Johan (kallas för KJ) vart vänlig att ställa upp på lite makeup. Han har hjälpt mig tidigare, så stor eloge till honom. Här har vi börjat med att täcka KJ`s bryn med hjälp av ett limstift. Om man vill täcka ett bryn på ”riktigt” (skollära) så ska man använda vax. Att lägga vax på brynen kan kännas rätt så mycket, så jag undviker det. I detta fallet så gör det inget att brynen syns lite igenom. Men ska man täcka dom helt så är vax att föredra. Jag väljer att använda ett vattenlösligt skollim. Efter att det har torkat så lägger jag puder, för att sen gå in med smink. Jag kommer använda mig av Färg`s fetsmink (väldigt täckande foundation kan man förklara det).

Steg 2

Vi täcker hela ansiktet med foundation. Jag valde att ha en mycket ljusare nyans än vad KJ är i vanliga fall.

Steg 3

Pudra, pudra, pudra. Med tanke på hur tjock denna foundation är i konsistensen så är den också rätt klibbig. Så pudra ordentligt så att den sitter på plats.

Steg 4

Nu har jag lagt svart färg runt ögon och mun. Jag använder mig av Grimas fetsmink.
Den kan vara lite torr och svår att sminka med. Men om du blandar ut lite ricinolja i så blir den jätte följsam och lätt att arbeta med. Jag kommer inte lägga puder på den svarta färgen, utan kommer att låta det vara och sen lägga svart skugga på dessa områden.

Steg 5

Nu börjar jag lägga skugga på de områden jag vill och känner att jag vill ha skugga. Jag försöker forma den form jag vill ha. Lagt extra mycket runt mun, näsa och upp mot pannan.

Nu har jag börjat lägga lite svarta vener för att få en läskigare känsla över hela makeupen.

Steg 6

Lägger även svart färg runt munnen som har runnit ner, detta för att få lite detaljer.

Steg 7

För att göra looken lite läskigare så kommer jag lägga tandfärg. För att behålla hygienen då jag använder detta på flera, så kommer jag lägga ut detta på en kakelplatta. Tar en tops och lägger färgen på tänderna.

Nu är du nästan färdig. Spraya håret och rufsa till det ordentligt, så att du ser lite extra läskig ut

Halloween 3

Knivskarpa linjer 

Denna makeupen är kanske inte jätte synlig, och kan tyckas lite liten. Men det är något extra om man kanske har bråttom eller inte vill/ kan ha smink i hela ansiktet.
Jag har använt mig av Färgs skuggor då dom går att använda blöta/fuktiga. Jag applicerar detta med en tunn eyelinerpensel.

Nästa inlägg kommer klockan 14:00

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa