Anastasia- Subculture

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Anastasia-Subculture paletten skiljer sig en aning från Soft Glam samt Modern Renaissance. Att Anastasia har pigmneterade skuggor är ingen hemlighet, men denna är rikgtigt ordentligt pigmneterad. Skuggona kommer te sig på lite annat vis än vad man är van vid. Vi kan börja med att kommentera när paletten kom ut. Då ratade många stora youtube-artister denna palett. Alla satt och snurrade runt sina borstar i skuggorna och man såg hur Roxy föll ner på sminkborden. Jag hann tänka några gånger att ” nej, tack denna palett var ju inget att ha”. Vi påverkas ju självklart av vad någon säger. Jag följer en del amerikanska youtubers och har vissa favoriter. I USA få vi oftast se det nyaste först, inte alltid men ofta. Men jag ändrade mig, jag köpte den, och jag ångrar mig absolut inte. 

När ”swiiirlandet” tog över själva innehållet.

Att det blev poppis att mer eller mindre förstöra sin palett var enligt mig idioti. Det blev nästan en tävlan om vem som kunde swirla sönder sin palett snabbast. Det kändes mer som en epedmi i att förstöra den än att faktist förstå den. Att ogilla en formula är en sak, men att förstöra för att enbart förstöra kändes enligt mig helt onödigt.

Formulan

Är skuggorna så dåliga då? – Nej!!! Absolut inte. Är kanske ingen nybörjar palett, men att den går sönder efter en användning är överdrivet enligt mig. Du behöver inte heller ta i den med silkesvantar, den kommer inte smula sönder.

Bas.

När vi lägger en bas på locket så är det för att förbereda locket på att vi vill ha skugga. jag skrev ett inlägg om det för ett tag sen Hållbar makeup- primer för alla tillfällen
Om du ska använda en formula likt Soft glam eller modern renaissance så behöver du absolut inte jobba på en kladdig bas. Du kommer få ut fina färgpigment ändå. Men jag gillar att göra det, mest för att det är min skuggteknik just nu (den ändrar sig den med då och då).
Denna palett kommer du absolut inte behöva ha kladdig bas till.

Hur ska jag använda den?

Som jag nämnde så använder vi kladdig bas för att få ut så mycket som möjligt av pigmentet, med denna palett så behöver du inte det. Dels så kommer det att vara svårare att blanda ut pigmenten på locket samt att du kommer ta för mycket skugga. Jag skulle rekomendera att använda den bas du vill, Concealer, krämskugga eller vad du brukar ha. Men sen är det bra att sätta den med puder. Jag kommer visa bilder på några sminkningar jag gjort med denna palett och då har jag lagt puder över den kladdiga basen innan jag använt paletten.

Nybörjarpalett?

Nja, jag kommer abolsut inte säga nej. Men jag kommer inte säga att det är det mest självklara valet för en första palett. Den är lite svårare att jobba med än vad man är van vid. Jag fick också testa mig fram för att hitta mitt sätt att använda den på. Det man ska tänka på är att man absolut inte behöver gräva ner sin pensel i skuggorna. Man ska ha en lätt hand och bara lägga/ploka upp produkt på penseln. Alltså inte snurra runt den tusen varv, för då kommer den förstöras. Vill du så kan du självklart bygga upp skuggan även med denna palett, men du kommer inte behöva jobba så hårt för att få bra med pigmentering.

Slutord

Är detta en ny palett? Nej, denna är absolut inte ny i samlingen för Anastasia, men jag får många frågor om den
Skulle du rekomendera den? Ja, jag gillar den. Finner du att färgerna i paletten passar dig så tycker jag att den är värd sina pengar.
Skugga i paletten? Om du trycker för hårt eller att du snurrar penseln för hårt i skuggan så kommer skuggorna smula sig mycket i paletten. Glöm inte heller att slå av din pensel innan du börjar jobba på locket.
Betyg: 4/5
Varför detta betyg? Själva produkten är jätte bra, du kommer att få mycket pigment på locket. Saknar dock någon mer skimmer skuga. Sen är det inte paletten jag tar med på resan eller tar när jag ska sminka mig på 5 min.

Makeuper gjorda med Subculture

Bas:
Mac, Paint pot i nyansen Soft Ochre
Subculture: All star, Roxy, Untamed, Rowdy, Fudge, New Wave.
Bryn: Anastasia, Brow Pro palette, nyanserna Medium brown samt Dark Brown.

Bas: Mac, Paint Pot i nyansen Soft Ochre.
Subculture: New Wave, Dawn, Fudge.
Bryn: Anastasia, Brow Pro Palette i nyanserna Medium Brown samt Dark Brown.

Bas: Mac, Paint Pot i nyansen Soft Ochre
Subculture: Axis, Untamed, Cube, Adorn.
Bryn: Anastasia, Brow Pro Palette i nyanserna Medium Brown samt Dark Brown. 

Som till synes så är jag mest inne på att använda höstfärger just nu. Ha en kreativ tid tillsammans med denna fina palett.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa