Sasco – Aloe Vera Body Butter

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ekologiskt body butter med härlig doft

Jag som testat är 59 år och jag har med åren fått torr hud, framför allt på underbenen där huden periodvis är så torr så den flagnar. För mig är det ett absolut måste att smörja in mig varje gång jag duschat för att hålla huden mjuk och len. Jag vill att en kroppskräm ska hålla min hud mjuk och smidig hela dagen och helst även till nästa dags dusch. Starka dofter gillar jag inte, en kräm får gärna dofta bara doften inte sitter kvar för länge och doften får absolut inte sätta sig i kläderna.

Sasco Aloe Vera Body Butter kommer i en ljusgrön enkel och intetsägande plastburk utan lyxfaktor, den ser väldigt vardaglig ut. Den vita krämen doftar alldeles fantastiskt ljuvligt, en fräsch citrusdoft som jag älskar. Produkten innehåller ekologisk Aloe vera och oljor från solros och jojoba som ska ge huden näring, den innehåller även kakaosmör och bivax och sammantaget ska krämen återfukta på djupet och göra huden mjuk och len.

Sasco Aloe Vera Body Butter sjunker snabbt in i huden utan att lämna en klibbig hinna så det går bra att klä på sig ganska omgående. Krämen är ganska tjock utan att vara fet och det är lätt att klicka ut den över kroppen utan att den börjar glida. Doften är mild och fräsch och den sätter sig inte i kläderna och hänger sig kvar endast en kort stund. Till en början känns min hud väldigt mjuk och len och väldoftande men det dröjer inte många timmar förrän min hud återigen törstar efter fukt och då framför allt underbenen. Jag önskar verkligen att min hud hade gillat denna kräm, eftersom jag gillar både konsistens, pris och doft men tyvärr räcker den inte till för mina fuktfattiga ben.

Jag skulle varmt rekommendera Sasco Aloe Vera Body Butter till någon som inte har så torr hud och som tycker det är viktigt med vegansk och ekologisk hudvård, jag tror det här blir en favorit.

Innehåller 200 ml

Information

RIKTPRIS: 99 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Kroppskräm
Hudtyp: Torr
Varumärke: Sasco

Mest lästa