Vegansk Concealer med Hög Täckning

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Veganskt smink är något som kommer mer och mer nu. Idun Minerals har en riktigt bra Vegansk Concealer med hög täckning.

Vegansk Concealer

Perfect under eye concealer kommer i tre olika nyanser, alla åt det ljusare hållet. Tuben innehåller 6 ml och har en smal pip som gör det lätt att få fram rätt mängd produkt. Formulan innehåller näringsfulla ämnen och ska passa även de som har känslig hud runt ögonen. Den innehåller inga silikoner.

Vegansk Concealer

Tuben är liten och smidig och tar inte stor plats i necessären eller handväskan. Jag har nyansen Light och den passar mig bra, de andra två är Extra light och Medium. Jag brukar ha svårt att hitta concealers som täcker under ögonen så bra som jag vill. Jag brukar få använda två olika, en rosa och en ”vanlig” concealer. Har ett par få som funkar på egen hand. Jag testade den här från Idun på handen först och tänkte, nej den här kommer nog inte täcka så bra. Men väl på så täcker den fint och finishen är riktigt fin. Den funkar riktigt bra helt på egen hand också, alltså utan foundation eller puder eller så. De dagar jag inte har smink men bara vill fixa till lite under ögonen så duttar jag på lite och så är det bra sen. Jag är mycket positivt överraskad till den jag.

Läs också:  Nu finns Maybelline Age Rewind Concealers här!

En tub kostar ca 255 kr.

Känner ni till Klings Glass? Lätt den godaste glassen jag ätit, den tillverkas i Mariestad, väldigt nära där jag växte upp. Idag så kunde man köpa glass från deras fabrik. Så jepp, jag har bunkrat glass idag jag. Nu blir det ansiktsmask för mig.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa