Tre värmeskydd som gör det lilla extra

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hej vänner!

Idag har det varit strömavbrott i stan där jag bor. Hela stan! Man blir rätt orolig när man inser hur beroende av el man faktiskt är. Har ni varit utan el en längre tid nångång?

Idag tänkte jag att vi skulle snacka lite om värmeskydd. Det är en såndär produkt som många tyvärr hoppar över, men som är superviktigt. Finns inget som sliter på håret lika mycket som värmeverktyg. I det här inlägget tar jag upp tre stycken som gör mer än bara skydda mot värme.

Power Dry Me Blow-dry in a flash 

Detta värmeskyddet ska halvera torktiden, och jag har klockat den.
Mitt långa tjocka hår tar vanligtvis en halvtimme att föna (bara en av nackdelarna med att ha långt hår) så jag förväntade mig att den här skulle minska torktiden med en kvart. Min timer har visat 13 minuter (plus/minus några sekunder) varje gång jag använt den.

Claims

Mina tankar


Living proof restore smooth blowout concentrate 

En blowout-produkt är förvisso väldigt olik en blowdry-produkt. Skillnaden är att den här typen av produkter förskönar håret med hjälp av värmeaktiverande ingredienser.

Läs också:  Davines Your Hair Assistant

Claims

Mina tankar


Shu Uemura blow dry beautifier thermo bb cream

Den här krämen finns i två varianter: En för grövre hårstrån och en för fina.
Skillnaden verkar vara att den här som jag har testat är lite mer fettrik.

Claims

Mina tankar

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lena

Använde många såna här produkter när jag fönade mitt hår tidigare. Numera använder jag oftast värmeborste på torrt hår. Har du något bra tips på vad man kan använda då? Håret får ju inte bli minsta fuktigt. Finns någon spray som torkar direkt? /Lena

TF-fanet

Hej! Jag har använt Shu uemura’s BB cream sedan de kom ut och jag har extremt raka och tunna hårstrån men väldigt många och de älskar att tova sig efter 10min. Jag har både versionerna och för mig passade den för tjocka hår bäst, då den ger lenare hår med mindre friss och lite mer substans i håret. Den för tunt hår gjorde ingen skillnad som jag märkte. Har något avlägset minne om att de två olika krämerna förseglade hårstrået på två olika sätt och aktiveras av värme, så de skiljer sig ifrån varandra på det sättet med. Jag applicerar… Läs mer »

Sofie

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x