Rapid Reveal Peel från Dermalogica

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Om några dagar lanseras alltså Rapid Reveal Peel från Dermalogica. Som jag skrev i söndagens inlägg är det något av det mer upphetsande på hudvårdsfronten på ett tag. Det är Dermalogicas mest kraftfulla peeling för hemmabruk. Målet är att kickstarta hudens cellförnyelse för att få fram ny fräsch hud. Resultatet som utlovas är lyster och mjukare struktur i huden. Vem vill inte ha det?

Rapid Reveal Peel

Vill du läsa om cellförnyelse och varför hittar du det här

För vem? Alla hudtyper med tecken på förtida åldrande. Är ej lämplig för känslig och sensitiviserad hud.

Fördelarna med Rapid Reveal Peel är att hudens cellomsättning triggas för att få fram ny fräsch hud. Rynkor, linjer och förstorade porer reduceras samtidigt som den motverkar och behandlar ojämn pigmentering. Resultat blir mer lyster och en mjukare ytstruktur i huden.

Nyckelingredienser är:
Fermenterade växtenzymer – Lactobacillus/fermenterad pumpafrukts-filtrat som för bättrar struktur och skyndar på cellomsättning.
Riskli – innehåller fyrtinsyra som ökar cellförnyelse samt verkar pigmenthämmande.
Australiensisk kaviarlime – slätar ut och ger lyster
AHA syror och mjölksyra – ett komplex av växtruvunna AHA-syor och mjölksyra avlägsnar döda hudceller och stimulerar nyproduktion utan att orsaka uttorkning eller sensitivisering.

Användning

Produkten innehåller 10 tuber produkt där en tub ska användas en gång per vecka i 10 veckor, gärna för att underhålla resultaten av en salongspeeling. Rapid Reveal Peel ska användas på kvällen.

Läs också:  Ögonkrämen som gör skillnad på sminket

Du kan även använda den som en intensiv kurbehandling. Denna har jag påbörjat med att använda 1 tub om dagen, tre dagar i rad. Därefter används en tub i veckan under 7 veckor.

Verkningstiden är 3-7 minuter beroende på din huds känslighet. Du kan komma att uppleva en lätt stickande kliande känsla vilket är normalt. Därefter sköljs produkten bort med svalt vatten eller med en sval fuktig handduk.

Dermalogica

Jag har påbörjat intensiv kurbehandling

Efter 3 användningar under 3 dagar i rad tycker jag att jag fått resultat som efter en salong/klinik peeling. Första dagen upplevde jag att huden blev lite varm efter ett tag, men absolut inget obehag. Dag två och tre kände jag inget alls. En liten tub har räckt till ansikte, hals, dekolletage och händer. Jag körde maxtid på 7 minuter alla 3 dagarna. Dagen efter första behandlingen kände jag att halsen hade fått nog av bara en behandling, så jag hoppade den de två andra dagarna.

Förutom att huden är mjukare än på länge så märker jag mest att hudtonen inte är lika ojämn längre. I ansiktet sitter basen som ett smäck och dekolletaget är på rätt väg. Det kommer att krävas mest just på dekolletaget och på händerna då de har mest solskador.  Så långt är jag jättenöjd med resultatet och är smått rädd att den fräscha känslan ska hinna försvinna innan det är dags för ny tub på söndag.

Läs också:  Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil (recension)

Priset kommer ligga på 965 kr/3ml x 10 och lanseras 14 september.

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lena

Kul med lite nytt under solen! Ska testas. /Ninnis Beautycorner

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

1
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x