En första titt på The Masquerade by Juvia’s Place

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Klara, bjärta kulörer och jordiga toner med inspiration från Afrika. Det finns inget att ogilla med ögonskuggepaletten The Masquerade by Juvia’s Place.

En klar fördel med att vara beautybloggare är att personer med liknande intressen fattar vad jag gillar. Min ena smink- och beautyintresserade bonusdotter gav mig The Masquerade by Juvia’s Palace i födelsedagspresent. Jag har använt den en gång och den är redan en succé.

(Parentes: en klar fördel med att ingå i en beautybloggares familj är att personer med liknande intressen aka bonusdöttrar får rätt mycket skönhets- och sminkpryttlar att testa, dvs #winwin)

The Masquerade by Juvia's Place

Vi kan börja med att titta på själva utsidan på paletten – är den inte fin så säg? Enligt en youtuber jag tittade på började Juvia’s Place som ett märke för personer med medelmörk eller gyllene hudtoner. Tyvärr finns inte den informationen på deras hemsida, så jag kan inte bekräfta den. Klart är att de satsar på klara, livfulla färger och det passar i alla fall mig perfekt.

Själva paletten The Masquerade ska vara en så kallad limited edition, det vill säga finnas i begränsad upplaga. Trots att den släpptes 2016 finns den fortfarande till försäljning på deras hemsida.

Hela paletten är inspirerad av ”afrikanska festligheter” (vad det nu är, kontinenten Afrika består av 54 länder som alla är väldigt olika och har olika festligheter, men jag väljer lite att bortse från det FÖR DEN ÄR SÅ FIN!). De åtta översta nyanserna ska påminna om kostymer och de åtta nedersta om Afrikas olika jordmån och miljöer. Ja, det är lite lull-lull. Men. The Masquerade by Juvia’s Place får ha så mycket lull-lull de vill för färgerna är FANTABULÖSA!

The Masquerade by Juvia's Place

Den här bilden är faktiskt inte alls så bra som jag hade hoppats, nyanserna är alldeles för mörka, men lita på mig. De är superfina. Det går heller inte att läsa vad de heter riktigt för att texten är vit på gul botten.

Tillgänglighetskurs någon?

I lördags när jag föreläste för Daisy Beauty-gänget använde jag de tre rosa-aktiga tonerna längst till höger på rad två. De heter: från vänster Zobo, Calabar och Bori. Sedan applicerade jag lite Giza (den ljusa highlighteraktiga längst till vänster på rad tre) vid ögonens innervrå*.

*(Ny parentes: herregud jag får typ afasi varje gång jag ska beautyblogga och kommer aldrig ihåg de riktiga termerna).

Jag har ingen bra bild på sminkningen pga gjorde den på väldigt kort tid, men här kommer en skabbig mobilbild:

Men ni kan vara lugna. Det kommer fler sminkningar. Frågan är om jag någonsin vill sminka mig med några andra skuggor någonsin.

Dock upptäckte jag att de här skuggorna sitter som BERGET! Jag rengjorde ansiktet med flera olika medel och hade ändå en rosa stain på ögonlocken. Efter morgonens rengöringsrutin försvann de dock.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa