Sommarens succé: Pedi Advanced elektrisk fotfil från Philips

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Sommarens succé är redan korad. Pedi Advanced elektrisk fotfil har gått varm här i stugan. Båda mina bonusdöttrar samt den enas sambo använder den flitigt.

Pedi Advanced elektrisk fotfil

Det började dock med en liten katastrof. När jag skulle packa om mina väskor i Visby hörde jag ett idogt surrande. Den kom från necessären med elpryttlar och mycket riktigt, min Pedi Advanced elektriska fotfil hade fotfilat järnet i min rosa necessär. Så mycket att den var helt rosa i kanterna.

Sedan fick resten av familjen nys om den och sedan dess har den gått varm i stugan, som sagt. Så mycket så att den blivit lite naggad i kanterna. Enligt Philips ska man byta ersättningsskiva varje halvår men jag tror att det redan är dags snart. Även om den funkar finfint fortfarande. Tittar du nära på den här bilden kan du se hur skinnflagorna yr!

pedi advanced elektrisk fotfil

Det som är bra med den här fotfilen är att den kan användas både i vatten och torrt. Jag föredrar att fila fötterna när de är torra för jag har läst i någon artikel att det är bättre att göra det, då filar du inte bort för mycket hud. Dessutom tycker jag att den är riktigt effektfull samtidigt som den kräver minsta möjliga insats. Jag har använt den på mig själv, jag har använt den på min man och den slår en vanlig handhållen fotfil any day. Jag har också testat några andra eldrivna varianter men tycker inte att de håller måttet. Det här är en apparat som jag garanterat kommer att använda länge.

Läs också:  Kan vi prata om fötter?

Pedi Advanced elektrisk fotfil har ett rekommenderat pris på 749 kronor och ersättningsskivorna kostar 219 kronor.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa